foto

Joseph Hindy

  • nar. 13.5.1938 (79 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Milionář
1986 Where Are the Children?
1984 Koumáci
1975 Crossfire (TV film)
1973 Incident at Vichy (TV film)
Return of Charlie Chan, The (TV film)
Six Million Dollar Man: Wine, Women and War, The (TV film)
1970 Milenci a další cizinci

TV seriály

2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Studená fronta (S01E10)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1990 Against the Law (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1979 Mrs. Columbo (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Hawkins (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

1988 Driving Me Crazy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace