foto

Connor Trinneer

  • nar. 19.3.1969 (48 let)
    Walla Walla, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Connor Trinneer se narodil ve Walla Walla ve Washingtonu. Navštěvoval Pacific Lutheran University v Tacomě, Washington. Během studií hrál univerzitní fotbal, než objevil herectví. Nakonec promoval s B.F.A. (Bachelor of Fine Arts) z herectví a pak ještě na Univerzitě Missouri v Kansas City získal M.F.A. (Master of Fine Arts) z herectví a režírování. Poprvé na sebe upozornil v divadelním představení Arcadia v Huntington Theater Company v Bostnu. Trinneerův divadelní život také zahrnuje mnoho her jako je Hamlet, Mnoho povyku pro nic, Julius Caesar aj.

Trinneerova nejznámější role je postava komandéra Charlese „Tripa“ Truckera III. ze seriálu STAR TREK: ENTERPRISE. Před Enterprise již hostoval v několika televizních seriálech např. ONE LIFE TO LIVE, DOTEK ANDĚLA. Jeho další výrazná role, po ukončení STAR TREKU, je ve STAR GATE: ATLANTIS, kde hraje wraitha Michaela, ze kterého se postupně stává jedna z hlavních záporných postav. V roce 2001 se také objevil ve dvou televizních filmech. Poprvé v baseballovém dramatu 61* a po druhé ve filmu FAR EAST.

S manželkou Arianou Navarre mají syna Jaspera, narozeného 11. října 2005.

Barbora "Sairina" Staffová

Herecká filmografie

Filmy

2017 Barry Seal: Nebeský gauner
Unbelievable!!!!!
2016 Exorcist House of Evil
2015 Prey for Death
2009 Star Runners (TV film)
2007 Manchild (TV film)
2001 Far East (TV film)
61* (TV film)

TV seriály

2012 Kravaťáci (TV seriál)
Nečekaný obrat (S02E09)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
The New Normal (S01E17)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S07E15)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál) - herec, a.z.
Návrat marnotratného syna (S05E14)
Inkvizice (S05E13) - a.z.
Záchranná operace (S05E01)
další epizody (6)
2007 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Msta (S03E19)
2006 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál) - herec, vyp.
Nechtěné děti (S03E02)
Země nikoho (S03E01)
Spojenci (S02E20) - vyp.
další epizody (4)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Jed (S02E09)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Toto jsou cesty... (S04E22)
Terra Jedna (S04E21)
Přízraky (S04E20)
další epizody (13)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Kir'Shara (S04E09)
Probuzení (S04E08)
Výheň (S04E07)
další epizody (21)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Říše vyvolených (S03E12)
Laboratoř v Carpenter Street (S03E11)
Symbiont (S03E10)
další epizody (26)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Na obslužné lávce (S02E12)
Cenný náklad (S02E11)
Pára nad hrncem (S02E10)
další epizody (27)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Studená fronta (S01E10)
Dítě štěstěny (S01E09)
Civilizace (S01E08)
další epizody (10)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
Gideon's Crossing (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2014 Before Her Time: Decommissioning Enterprise
Star Trek: Enterprise - In a Time of War
2013 Star Trek: Enterprise - In Conversation - The First Crew
Star Trek: Enterprise - Uncharted Territory
The Captains Close Up (TV seriál)
To Boldly Go: Launching Enterprise
2011 Cifimad Weekendtrek 2010
The Captains
2004 Trekkies 2
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace