foto

Issei Futamata

  • nar. 15.3.1955 (64 let)
    prefektura Aomori, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tajemství UFO akademie: Zákony vesmíru
2008 Death note: Následník (TV film)
Ranma ½: Akumu! Shunmin kō
Saint seija: Meió Hades – Elysion hen
2007 Šin SOS dai Tokio tankentai
2003 One Piece: Mamore! Saigo no ōbutai (TV film)
One Piece: Ōunabara ni hirake! Dekkai dekkai chichi no yume! (TV film)
Tako ni natta okásan (TV film)
1996 Dorami & Doraemons: Robot gakkó nanafušigi!?
1995 Dókjúsei Climax
Mirai čódžú Fobia
1994 Dókjúsei
Dókjúsei: Nacu no owari ni
Dókjúsei: Nacu no owari ni
Šónan džun'aigumi!
1993 Dorami-čan: Hello kjórjú Kids!!
Ginga eijú densecu: Aratanaru tatakai no džokjoku
Kaikecu Zorori: Mahócukai no deši / Daikaizoku no takara sagaši
Kidó keisacu Patlabor 2: The Movie
エイトマン AFTER
1992 Down Load: Namiamidabutsu wa ai no uta
Nanbo no mondžai! Yankee gurentai
Zoku Naniwa júkjóden
1991 Alice
Doc Typhoon
Eguči Hisaši no Kotobuki Goró show
Okama hakušo
Ore no sora: Keidži hen
Ozanari Dungeon: Kaze no tó
Urusei jacura: Icudatte My Darling
1990 Gdleen
Madó King Grandzort: Saigo no Magical taisen
Onimaru: Sendžó ni kakeru icucu no seišun
1989 Dokušin apartment Dokudami só
Hi-Speed Jecy
Kaikecu Zorori
Urusei yatsura: Heart o tsukame
1988 Akira
Antique Heart
Ginga eijú densecu
Ginga eijú densecu: Waga juku wa hoši no taikai
Kidó keisacu Patlabor
Maison Ikkoku: Kankecu hen (TV film)
Urusei jacura 5: Kankecuhen
1987 Baribari densecu
Circuit Angel: Kecui no Starting Grid
Kindan no mokuširoku Crystal Triangle
Urusei yatsura: Yume no shikajin, Inaba-kun tōjō! Lum no mirai wa dō narutcha!?
1986 Baribari densecu
Kikókai Galient
Kinnikuman: New York kiki ippacu!
Kinnikuman: Seigi čódžin VS senši čódžin
Megazone 23 Part II: Himicu kudasai
Pro Golfer Saru: Super Golf World e no čósen!!
Urusei yatsura 4: Lum The Forever
Urusei yatsura: Aimu the Owari-chan
Čódžú kišin Dancougar: Ušinawareta monotači e no činkonka
1985 Greed
Karuizawa Syndrome
Kinnikuman: Gjakušú! Učú kakure čódžin
Kinnikuman: Haresugata! Seigi čódžin
Kinnikuman: Seigi čódžin VS kodai čódžin
Mudžigen Hunter Fandora
Sōkō kihei Votoms: The Last Red Shoulder
Urusei jacura
Urusei jacura 3: Remember My Love
Urusei yatsura: Ryōko no kugatsu no ochakai
1984 Kinnikuman
Kinnikuman: Kessen! Shichinin no seigi chōjin VS uchūnobushi (TV film)
Kinnikuman: Óabare! Seigi čódžin
Urusei jacura 2: Beautiful Dreamer
1983 Golgo 13
Nindža Hattori-kun: Ninnin furusato daisakusen no maki
Urusei jacura: Only You
Xabungle Graffiti
1981 Kidó senši Gundam II: Ai senši hen
1974 Hanuman pob Hok Yodmanud

TV seriály

2018 Baki (TV seriál)
Gurazeni (TV seriál)
Gurazeni: Season 2 (TV seriál)
2015 Šuriken sentai nin'nindžá (TV seriál)
2014 Kiseidžú: Sei no kakuricu (TV seriál)
Rešša sentai Tokkjúdžá (TV seriál)
Soredemo sekai wa ucukušii (TV seriál)
2012 Btooom! (TV seriál)
Hikônin Sentai Akibarenjâ (TV seriál)
Hjóka (TV seriál)
2011 Hunter x Hunter (TV seriál)
2009 Fumó čitai (TV seriál) - herec, vyp.
2008 Casshern Sins (TV seriál)
2007 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Saisei (E26)
Fukkacu (E24)
Kjósó (E23)
další epizody (9)
2006 Code Geass: Hangjaku no Lelouch (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Princess Princess (TV seriál)
Sóten no ken (TV seriál)
Šidžó saikjó no deši Ken'iči (TV seriál)
2005 Gun x Sword (TV seriál)
Kotenkotenko (TV seriál)
Speed Grapher (TV seriál)
2003 Ašita no Nadja (TV seriál)
Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
2001 Cyborg 009: The Cyborg Soldier (TV seriál)
Digimon Tamers (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
1999 The Big O (TV seriál)
1998 Nessa no haó Gandalla (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1996 Slayers Next (TV seriál)
Ultraman Tiga (TV seriál)
1995 Ninkú (TV seriál)
1994 Kidó butóden G Gundam (TV seriál)
1993 Tanošii Willow Town (TV seriál)
1992 Cooking Papa (TV seriál)
1991 Ore wa čokkaku (TV seriál)
Zettai muteki Raidžin ó (TV seriál)
1990 Karakuri kengó den: Musaši Lord (TV seriál)
Karasu tengu Kabuto (TV seriál)
Peach Command šin Momotaró densecu (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
三丁目の夕日 (TV seriál)
特警ウインスペクター (TV seriál)
1989 Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
Kjóšoku sókó Guyver (TV seriál)
Kniha džunglí (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
1988 Joroiden samurai Troopers (TV seriál)
Meimon! Daisan jakjúbu (TV seriál)
1987 Machine Robo: Buččigiri Battle Hackers (TV seriál)
1986 Dragon Ball (TV seriál)
Machine Robo: Chronos no gjakušú (TV seriál)
Maison ikkoku (TV seriál)
Saint seija (TV seriál)
1985 Jume no hoši no Button Nose (TV seriál)
Nindža senši Tobikage (TV seriál)
Čódžú kišin Dancougar (TV seriál)
1984 Fušigi na koala Blinky (TV seriál)
Hokuto no ken (TV seriál)
Jorošiku Mecha Doc (TV seriál)
Ranpó (TV seriál)
Čódžikú kidan Southern Cross (TV seriál)
1983 Kinnikuman (TV seriál)
Mahó no tenši Creamy Mami (TV seriál)
Sókó kihei Votoms (TV seriál)
1981 Gold Lightan (TV seriál)
Nindža Hattori-kun (TV seriál)
Urusei jacura (TV seriál)
1979 Kidó senši Gundam (TV seriál)
1978 Mirai šónen Conan (TV seriál)
1969 Sazae-san (TV seriál)
1967 Orá Guzura dado (TV seriál) - vyp.

Host

TV pořady

1992 Jú jú hakušo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace