foto

Joe Perrino

  • nar. 1982
    The Bronx, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Wisdom Tooth
2018 Quantum
2017 Cigarette Soup
2016 Cul-De-Sac
The Brooklyn Banker
2014 Before I Disappear
2013 Běh o život
Mafiánovi
2008 Atentát na střední
2006 The Immaculate Misconception
1999 Procházka po Měsíci
Střípky vzpomínek
1998 Max a Kevin
1996 Porotce
Spáči

TV seriály

2020 Power (TV seriál)
Exactly How We Planned (S06E15)
It's All Your Fault (S06E13)
2019 Power (TV seriál)
No One Can Stop Me (S06E10)
Inside Man (S06E06)
King's Gambit (S06E05)
2018 Power (TV seriál)
When This Is Over (S05E10)
There's A Snitch Among Us (S05E09)
A Friend of the Family (S05E08)
další epizody (7)
2017 Happy! (TV seriál)
Svatý Nick (S01E01)
2016 Four Kings (TV seriál)
2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Imigranti (S04E22)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Made in Amerika (S06E21)
Modrá kometa (S06E20)
Kennedy a Heidi (S06E18)
další epizody (5)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky