foto

Michelle Joyner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Cheerleader Murders
2000 Stydlivý polda
The Amati Girls
1998 Ragtimeova dobrodružství
1997 Men Cry Bullets
Painted Hero
1995 Ripple
Smrtící epidemie
1994 Passion for Justice: The Hazel Brannon Smith Story, A (TV film)
1993 Cliffhanger
Empty Cradle (TV film)
1992 Bonnie & Clyde: The True Story (TV film)
Rudé stopy
1991 Dítě nevěsty (TV film)
Chase, The (TV film)
1990 Grim Prairie Tales: Hit the Trail... to Terror
Miluji tě k smrti

TV seriály

2014 Murder in the First (TV seriál)
2012 Prozíravost (TV seriál)
2011 Whole Day Down (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
2007 Heartland (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 Lovná zvěř (TV seriál)
1997 Knight Rider tým (TV seriál)
1996 Milénium (TV seriál)
The Well-Worn Lock (S01E08)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
1990 Bagdad Cafe (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
Shannon's Deal (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

1985 American Masters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace