foto

Warren Takeuchi

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Godzilla
2007 Boj
2006 MXŠ: Mimořádně extrémní špión
2005 Ten třetí je navíc (TV film)
2004 Loučím se, děvče (TV film)
2000 6. den
Karanténa (TV film)
Karaoke
Na mrtvém bodě (TV film)
1999 Jezero
Než se čas naplní (TV film)
Smrtelná hrozba
Turbulence 2: Strach z létání
1998 Američtí draci
Chobotnice
Cuori in campo (TV film)
Netvor (TV film)
Tah (TV film)
Vrazi v domě (TV film)
1997 Nákaza (TV film)
Smrtelný experiment (TV film)
Smrtící asteroid (TV film)
1996 Urban Safari
1995 Válka mezi námi
Štvanice

TV seriály

2010 Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2004 5 dnů do půlnoci (TV seriál)
2002 Věřte nevěřte (TV seriál)
Svíčka / Květinová porota / Rádce / Staré kolo / Učitel hudby (S04E08)
2000 Svoboda nade vše (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Síť (TV seriál)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Nepřítel uvnitř (S01E02)
Night Man (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Útulek (S02E11)
1995 Akta X (TV seriál)
Nisei (S03E09)

Dokumentární

2003 Obâchan's Garden

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace