foto

Alan Wilder

  • nar. 24.9.1953 (64 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 King Rat
2009 Veřejní nepřátelé
Zlaté ruce: Příběh Bena Carsona (TV film)
2007 Who You Know
2006 Temná mysl
1998 Hrozny hněvu
Vždy proti přesile (TV film)
Žaloba
1997 Sběratel polibků
1994 Velká stopa - neuvěřitelné střetnutí
1993 Jack Reed: Odznak cti (TV film)
1992 Haló, tady Shirlee
Velké vítězství
1990 Sám doma
1989 Konec snu (TV film)
1988 Dětská hra
Hořící kříže
Poltergeist III
1985 Two Fathers' Justice (TV film)
1978 Svatba

TV seriály

2015 Chicago Fire (TV seriál)
Three Bells (S03E13)
Ambush Predator (S03E12)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a druhý detektiv (S04E01)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
Oliver Beene (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
George & Leo (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Public Morals (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace