foto

Peter Gerety

  • nar. 17.5.1940 (78 let)
    Providence, Rhode Island, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Change in the Air
2017 Nesmrtelný život Henrietty Lacksové (TV film)
2014 Cymbeline
Válka bez pravidel
2013 Muhammad Ali: Největší souboj (TV film)
2012 Moje letní prázdniny
2009 My Dog Tulip
Policajt ze sámošky
Veřejní nepřátelé
2008 Life on Mars (TV film)
Phoebe v říši divů
Tvrdé palice
Ve službách války
Výměna
Ztráta diamantové slzy
2007 Soukromá válka pana Wilsona
2006 Spojenec
Things That Hang from Trees
2005 Indocumentados
Runaway
Syriana
Válka světů
2004 Looking for Kitty
Second Best
Wrigley
2003 Virgin
2002 Hollywood v koncích
Lidi, co znám
Prach a popel
2001 Prokletí žlutozeleného škorpióna
Soukromé lži (TV film)
Svět podle Prota
2000 Homicide: The Movie (TV film)
Legenda o slavném návratu
1998 Montana
Went to Coney Island on a Mission From God... Be Back by Five
1997 Na vlastní pěst
1996 On Seventh Avenue (TV film)
Přežila jsem Picassa
Spáči
Vzala jsem si mrtvého muže
1994 Návrat Cagneyové a Laceyové (TV film)
Vlk
Zázrak v New Yorku
1992 Complex World
1988 Ollie Hopnoodle's Haven of Bliss (TV film)
1986 Případ neoprávněného zabití (TV film)
1985 Papa Was a Preacher
The Little Sister (TV film)
1984 Concealed Enemies (TV film)
Dům Páně
1983 Demon Murder Case, The (TV film)
First Affair (TV film)
1981 The House of Mirth (TV film)

TV seriály

2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 464 (S02E09)
Sneaky Pete (TV seriál)
Switch (S02E10)
Buffalo Soldiers (S02E09)
Marius Josipovic (S02E08)
další epizody (10)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
Henceforth Known as Property (S01E04)
Sneaky Pete (TV seriál)
The Longest Day (S01E10)
The Turn (S01E09)
The Roll Over (S01E08)
další epizody (9)
2016 Mercy Street (TV seriál)
The Diabolical Plot (S01E06)
The Dead Room (S01E05)
The Belle Alliance (S01E04)
další epizody (6)
2015 Daredevil (TV seriál)
Cut Man (S01E02)
Sneaky Pete (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2014 Jak prosté (TV seriál)
All in the Family (S02E13)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Internal Audit (S02E11)
Dobrá manželka (TV seriál)
A Precious Commodity (S05E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Presumed Guilty (S14E10)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Model Behavior (S01E19)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Smack Attack (S01E06)
Dobrá manželka (TV seriál)
Dědictví (S01E21)
Hra (S01E13)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
That Crazy Bitch Was Right (E22)
Too Much Attitude and Not Enough Underwear (E21)
There Is No Room for You on My Ass (E17)
další epizody (4)
Bratři a sestry (TV seriál)
Když napečeš, on přijde (S04E20)
Duch minulosti II (S04E19)
Duch minulosti I (S04E18)
další epizody (7)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Some of Us Have Been to the Desert (E09)
Destiny, Meet My Daughter, Veronica (E07)
The Last Thing I Said Was (E06)
další epizody (6)
Polda z Marsu (TV seriál)
Život je rock (E17)
Každý ví, že je to Windy (E16)
Bratři a sestry (TV seriál)
Slavnost vína (S04E08)
Zen a umění zdravého žití (S04E06)
Skoro normální (S04E03)
další epizody (4)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Převzetí (S05E07)
Dickensovský aspekt (S05E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Closet (S09E16)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Screwed (S08E22)
Burned (S08E11)
2006 Bratrství (TV seriál)
The Bedford Diaries (TV seriál)
Unesený (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Kompromis (S03E11)
Reforma (S03E10)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Všechno je jen prolog (S02E06)
Právo a pořádek (TV seriál)
Star Crossed (S13E14)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Hon (S01E11)
Cena (S01E10)
další epizody (9)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Antiteze (S02E03)
2001 21. okrsek (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Gunshow (S10E01)
1997 Komando (TV seriál)
Prince Street (TV seriál)
1996 Public Morals (TV seriál)
Remember WENN (TV seriál)
1995 Central Park West (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Pride (S05E23)
1993 Návrat do Osamělé Holubice (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1990 The Kennedys of Massachusetts (TV seriál)

Dokumentární

2002 Benjamin Franklin (TV seriál)
1998 Anatomy of a 'Homicide: Life on the Street' (TV film)
1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace