foto

Christian Nyby

  • nar. 1.9.1913
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 17.9.1993 (80 let)
    Temecula, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1967 First to Fight
1966 Elfego Baca: Six Gun Law
1965 Operation C.I.A.
Young Fury
1957 Hell on Devil's Island
1951 Věc

TV seriály

1975 Westwind (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
Nightmare at Northoak (S01E11)
1962 The Twilight Zone (TV seriál)
Cavender is Coming (S03E36)
Showdown with Rance McGrew (S03E20)
1960 Hong Kong (TV seriál)
Hot Off the Wire (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 The Nine Lives of Elfego Baca (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Hesitant Hostess (S01E29)
The Case of the One-Eyed Witness (S01E23)
The Case of the Green-Eyed Sister (S01E21)
1957 Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Baited Hook (S01E14)
The Case of the Negligent Nymph (S01E12)
The Case of the Crooked Candle (S01E11)
další epizody (8)
The Californians (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Hey, Jeannie! (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
1951 The Roy Rogers Show (TV seriál)

Dokumentární

1954 Light's Diamond Jubilee (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky