foto

Lee Shallat Chemel

  • nar. 15.6.1943 (76 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Láska v horách
2003 Titletown (TV film)
1997 Dave Chappelle Project, The (TV film)
1993 Banner Times (TV film)

TV seriály

2018 Průměrňákovi (TV seriál)
Great Heckspectations (S09E20)
Thank You for Not Kissing (S09E18)
Toasted (S09E15)
další epizody (5)
2017 Průměrňákovi (TV seriál)
The Christmas Miracle (S09E10)
The 200th (S09E09)
Role of a Lifetime (S09E05)
další epizody (9)
2016 Průměrňákovi (TV seriál)
Až moc veselé Vánoce (S08E09)
Kdo to nemluví? (S08E07)
Pirát silnic (S08E05)
další epizody (13)
2015 Průměrňákovi (TV seriál)
Mítink (S07E09)
Návrat domů II: Absolventský sjezd (S07E07)
Země ztracených (S07E05)
další epizody (9)
2014 Jennifer Falls (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoční mez (S06E09)
Díkůvzdání VI (S06E07)
Halloween V: Rande (S06E05)
další epizody (12)
2013 Vychovávat Hope (TV seriál)
Yo Zappa Do, část druhá (S03E16)
Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoční stromek (S05E09)
Díkůvzdání V (S05E07)
Halloween IV: Duchové (S05E05)
další epizody (11)
2012 Manžel k pohledání (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place: Part 1 (S02E12)
Cesar's Wife (S02E11)
Fran-alyze This (S02E10)
další epizody (6)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Úchylná veverka (S03E09)
Tarotové karty (S02E13)
Průměrňákovi (TV seriál)
Sejf (S04E07)
Hadice (S04E05)
Poslední závan léta 2 (S04E02)
další epizody (10)
2011 Mad Love (TV seriál)
Man Up (TV seriál)
Manžel k pohledání (TV seriál)
Torn Between Two Lovetts (S01E10)
Vegas Baby (S01E09)
A Kiss Is Just a Kiss (S01E08)
další epizody (8)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Why Can't You Read Me? (S01E13)
The Shershow Redemption (S01E12)
Průměrňákovi (TV seriál)
Milá rodinka (S03E08)
Stěhování (S03E06)
Zásadní změny (S03E04)
další epizody (8)
2010 Průměrňákovi (TV seriál)
Povinnosti (S02E08)
Kamenolom (S02E04)
Starostlivá máma (S01E21)
další epizody (5)
Ted a spol. (TV seriál)
Honba za pokladem (S02E13)
Zvráceno v překladu (S02E10)
Neuvěřitelná změna (S02E07)
Super drbna (TV seriál)
Snadná práce (S04E06)
2009 In the Motherhood (TV seriál)
Město žen (TV seriál)
To je moje děvče (S01E09)
Průměrňákovi (TV seriál)
Výlet (S01E04)
Roztleskávačka (S01E02)
Sonny ve velkém světě (TV seriál)
Ted a spol. (TV seriál)
Musíme si důvěřovat (S01E10)
Samantha Who? (TV seriál)
The First Date (S02E18)
The Sister (S02E16)
Todd's Job (S02E15)
další epizody (6)
2008 Samantha Who? (TV seriál)
The Farm (S02E07)
Help! (S02E05)
The Building (S02E04)
další epizody (6)
2007 Cavemen (TV seriál)
Greek (TV seriál)
Odložená žena (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
The Job (S01E02)
Side Order of Life (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Rozchod (S01E08)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Šťastnou cestu (S07E22)
Dokud to neprolomíme (S07E21)
Je to jako jízda na kole (S07E19)
další epizody (7)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Představuji vám Lorelai planetárium (S07E08)
Manželství po francouzsku (S07E07)
Lorelai a její první kotillon (S07E03)
další epizody (5)
2005 Bad Girl's Guide, The (TV seriál)
Barbershop (TV seriál)
Life on a Stick (TV seriál)
Living with Fran (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Stacked (TV seriál)
2004 Stones, The (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
Amigos (S02E03)
The One Where Michael Leaves (S02E01)
Not Without My Daughter (S01E21)
další epizody (5)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Vzpoura proti Taylorovi (S05E04)
2003 Eve (TV seriál)
Pitts, The (TV seriál)
Rock Me, Baby (TV seriál)
That's So Raven (TV seriál)
Wanda at Large (TV seriál)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
George Lopez (TV seriál)
Greg the Bunny (TV seriál)
Random Years, The (TV seriál)
2001 Kristin (TV seriál)
Raising Dad (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
2000 Battery Park (TV seriál)
The Trouble with Normal (TV seriál)
Titus (TV seriál)
What About Joan (TV seriál)
1999 Ladies Man (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Conrad Bloom (TV seriál)
Costello (TV seriál)
Maggie Winters (TV seriál)
1997 Fired Up (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Starosta letí na Miami (S01E24)
Hádej, kdo přijde na večeři (S01E23)
Záhadná choroba (S01E22)
další epizody (12)
1996 Správná Susan (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Křížovka (S01E12)
Psí odpoledne (S01E11)
Soutěž (S01E10)
další epizody (11)
1995 Hudson Street (TV seriál)
Ned a Stacey (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Fran Gets Mugged (S02E26)
The Chatterbox (S02E25)
What the Butler Sang (S02E22)
další epizody (8)
1994 Chůva k pohledání (TV seriál)
I've Got a Secret (S02E14)
The Strike (S02E13)
Take Back Your Mink (S02E12)
další epizody (12)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Neúprosná karma (S02E17)
Nebožtík Paul (S02E12)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)
Personal Business (S01E09)
Christmas Episode (S01E08)
Imaginary Friend (S01E07)
další epizody (9)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Překvapení (S02E08)
Hop, hop, bum! (S02E02)
1992 Love & War (TV seriál)
1991 Princesses (TV seriál)
1990 Down Home (TV seriál)
Going Places (TV seriál)
His & Hers (TV seriál)
Sydney (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Open House (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
D.J. a její úplně první kůň (S02E04)
Touhy po sedmi měsících I. (S01E19)
Být jednou z nich (S01E18)
další epizody (4)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Duet (TV seriál)
I Married Dora (TV seriál)
Marblehead Manor (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Head of the Class (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)

Producentská filmografie

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace