foto

Nick Basta

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Well Wishes
2014 Jessabelle
2013 Bezpečný přístav
2012 Little Red Wagon

TV seriály

2017 Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Borealis 301 (E05)
2016 TURN (TV seriál)
Valediction (S03E01)
2015 Tajnosti a lži (TV seriál)
Otec (S01E02)
TURN (TV seriál)
Gunpowder, Treason and Plot (S02E10)
The Prodigal (S02E09)
Men of Blood (S02E04)
další epizody (6)
2014 Finding Carter (TV seriál)
TURN (TV seriál)
The Battle of Setauket (S01E10)
Against Thy Neighbor (S01E09)
Mercy Moment Murder Measure (S01E07)
Upíří deníky (TV seriál)
Resident Evil (S05E18)
2013 Banshee Origins (TV seriál)
Being Mary Jane (TV seriál)
Pod kupolí (TV seriál)
Štvanice (S01E03)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace