foto

Arthur Batanides

  • nar. 9.4.1923
    Tacoma, Washington, USA
  • zem. 10.1.2000 (76 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Policejní akademie 6: Město v obležení
1987 Policejní akademie 4: Občanská patrola
1986 Policejní akademie 3
1985 Policejní akademie 2
1977 Last Hurrah, The (TV film)
1976 Lindbergh Kidnapping Case, The (TV film)
1975 Brannigan
1974 The Green Hornet - a.z.
1972 Evil Roy Slade (TV film)
Heist, The (TV film)
1971 What's a Nice Girl Like You...? (TV film)
1969 The Maltese Bippy
1968 Name of the Game Is Kill, The
1963 The Plot Thickens (TV film)
1961 Man-Trap
1960 Spartakus
The Leech Woman
1959 Cry Tough
1958 Violent Road
1957 The Unearthly
1956 Desatero přikázání
1954 Black Tuesday

TV seriály

1982 Knight Rider (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1977 Blansky's Beauties (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Korg: 70,000 B.C. (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Dobrá pověst nadevše (S03E06)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Thicker Than Water (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 Barefoot in the Park (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
Silent Force, The (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
The Beachcomber (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Mirror (S03E06)
1960 Daniel Boone (TV seriál)
Dante (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
1959 21 Beacon Street (TV seriál)
Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Mr. Denton on Doomsday (S01E03)
1958 Lawman (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Decoy (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Men of Annapolis (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
Warner Brothers Presents (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1953 Rod Brown of the Rocket Rangers (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Out There (TV seriál)
1950 The Web (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace