foto

DeWanda Wise

  • nar. Baltimore, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Someone Great
2018 The Weekend
2016 How to Tell You're a Douchebag
2015 Knucklehead
2012 Firelight (TV film)
2007 African Booty Scratcher
Spinning Into Butter
Steam
2006 Super Powers

TV seriály

2019 She's Gotta Have It (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2017 Barva moci (TV seriál)
Desátá hodina: Poslední tanec (E10)
Devátá hodina: Obrať se k bohu (E09)
Osmá hodina: Na dně (E08)
další epizody (10)
She's Gotta Have It (TV seriál)
#NolasChoice (3 DA HARD WAY) (S01E10)
#ChangeGonCome (GENTRIFICATION) (S01E09)
#LoveDontPayDaRent (IF YOU DON'T KNOW ME BY NOW) (S01E08)
další epizody (10)
Underground (TV seriál)
28 (S02E07)
Whiteface (S02E05)
Ache (S02E03)
další epizody (5)
2011 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Co dělá včela? (S02E04)
Dobrá manželka (TV seriál)
Rozchod (S02E10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dirty (S12E14)
2009 Zvláštní poldové (TV seriál)
42 (E05)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Dva světy (S06E11)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

1999 Independent Lens (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace