foto

Michael J. Burg

  • nar. 28.12.1968 (48 let)
    Kansas City, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ocean's Eight
Sweet Darling
2016 Dark Pledge (TV film)
Flatbush Luck
2014 Moon and Sun
Ta zvláštní láska
2013 Oldboy
2011 The Cookout 2
Turbine
2009 Hungry Years
Zažít Woodstock
2008 Able Danger
2007 Mé druhé já
Noise
2006 One-Third
2005 Capote
In Between
2002 Vše o lásce
2000 Protivník
Příběh Audrey Hepburnové (TV film)
1996 Spáči
1994 Otázky a odpovědi

TV seriály

2016 Jedna noc (TV seriál)
The Call of the Wild (E08)
Vinyl (TV seriál)
Ještě jednou včerejšek (E02)
Pilot (E01)
2015 Gotham (TV seriál)
Everyone Has a Cobblepot (S01E18)
2014 Black Box (TV seriál)
Broad City (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
The Devil You Know (S04E09)
Panoptikum (S04E01)
2013 Deception (TV seriál)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Blue Templar (S01E22)
Vzpomínky (TV seriál)
2009 Cupid (TV seriál)
Kings (TV seriál)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
2006 Six Degrees (TV seriál)
1998 LateLine (TV seriál)
1997 Oz (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace