foto

Toby Holguin

  • nar. 20.12.1969 (48 let)
    Gardena, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Logan: Wolverine
2014 22 Jump Street
2009 Bruno
2007 Delta fór
2006 Zabiják (TV film)
2003 Osamělý mstitel
Vítejte v džungli
Ztracené
2000 Traffic - nadvláda gangů
1998 Uprchlíci
1992 Buffy, zabíječka upírů
1984 The Wild Life
1983 Noční děsy
1982 Svého druhu hrdina

TV seriály

2015 Banshee (TV seriál)
Kam zmizel Hood? (S03E03)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Konečné řešení (S03E13)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Vybít si vztek (S03E14)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
2005 Hledaní (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Holubičí komise (S01E18)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Všichni čekají (S05E12)
2003 Arrested Development (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace