foto

Mike Ostroski

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Velvet Buzzsaw
2018 Warfighter
2017 Pokušení Joyce Mitchellové (TV film)
The Outsider
Trestanec
2016 Better Criminal
Presidents Day
The Merry Maids of Madness
2015 The Quest for Suki
2014 Camouflage
Redemption of Henry Myers, The

TV seriály

2018 The Adventures of Kid Danger (TV seriál)
Zelenáč (TV seriál)
The Hawke (E06)
Black-ish (TV seriál)
Inheritance (S04E11)
2017 GLOW (TV seriál)
Money’s in the Chase (S01E10)
Fuller House (TV seriál)
Fast Times at Bayview High (S03E12)
Best Summer Ever (S03E01)
The Fosters (TV seriál)
Dream a Little Dream (S04E12)
Průměrňákovi (TV seriál)
The Confirmation (S08E19)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
We're Good People Now (S03E01)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Mr. Santiago (S04E07)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Poprask ve vlaku (S07E21)
2015 The Muppets (TV seriál)
2014 Henry Nebezpečný (TV seriál)
Legenda (TV seriál)
Na útěku (S01E06)
Manhattan (TV seriál)
The Understudy (S01E10)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Caller (S09E10)
2012 Perníkový táta (TV seriál)
Rizikový příplatek (S05E03)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace