foto

John Orchard

  • nar. 15.11.1928
    Lambeth, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 3.11.1995 (66 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Esos locos cuatreros
1982 Letter, The (TV film)
1981 The Rose Medallion (TV film)
1980 Memory of Eva Ryker, The (TV film)
1976 Gus
1975 Capone
1973 Cleopatra Jones
That Man Bolt
1972 Columbo: S dýkou v mysli (TV film)
Madam Sin
1971 Kouzelná slečna Priceová
Raid on Rommel
1970 Molly Maguires
Revolucionář
1968 Polární stanice Zebra
Případ Thomase Crowna
The Split
1967 Whisperers, The
1965 Král Krysa
Podivné manželství
1956 Feminine Touch, The
1952 I Believe in You
The Gentle Gunman

TV seriály

1982 Remington Steele (TV seriál)
1980 Oppenheimer (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Sunshine (TV seriál)
1973 M*A*S*H (TV seriál)
Showtime (S01E24)
Nerozhodně (S01E21)
Armáda versus Námořnictvo (S01E20)
další epizody (4)
1972 M*A*S*H (TV seriál)
Henry, prosím, vraťse domu (S01E09)
Kovboj (S01E08)
Služka (S01E05)
další epizody (6)
Search (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
The Young Rebels (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Baron, The (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Fabian of the Yard (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace