foto

Roger Cudney

  • nar. Cleveland, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Más sabe el Diablo por Viejo
2016 Histeria
2014 Cantinflas
Chavez
La Dictadura Perfecta
Tiempos felices
2013 Bez návodu
2012 Fantástico mundo de Juan Orol, El
Portion
Pro větší slávu
2011 La Noche del Pirata
2008 Julie
2007 Mutant: Probuzení
Propiedad ajena
Wailer 2, The
2006 Fast Food Nation
Pajarracos, Los
2004 Únik z Puerto Vallarta
2003 Baño de sangre
2002 Fidel (TV film)
Král Lear z Texasu (TV film)
2001 Bachař z věznice Red Rock (TV film)
Pearl, The
Sedmý hřích
Únos v Mexiku
1999 Prapor sv. Patrika
Santitos
1997 Aenikkaeng
Pravdivá romance II
1996 Invaze
1994 Cisco Kid (TV film)
Důvod k zabití
Hořící sezóna (TV film)
1990 Barbarian Queen II: Empress Strikes Back, The
Deathstalker IV: Match of Titans - a.z.
Demonios del desierto, Los
El fiscal de hierro 2: La venganza de Ramona
Total Recall
1989 Povolení zabíjet
1988 Con el niño atravesado
Con el odio en la piel
Deathstalker III – Nájezdníci z pekla
1987 A Walk on the Moon
Horké pronásledování
1986 Ghost Fever
Hoříci oceán (TV film)
Murieron a la mitad del rio
Venganza del rojo, La
Zázraky
1985 Dravec a feťák
Fuga del rojo, La
Rambo II
1984 Cínoví vojáčci
El carro de la muerte
Escuela de placer
Hombres de acción
Mexicano feo, El
Ratas de la frontera
Traficante II, El
Zločiny mužů
1982 Falcon's Gold (TV film)
Mexiko v plamenech - Rudé zvony
Nerovný zápas
Quell and Co.
1981 Computercide (TV film)
Divoké kočky
Velekněz lásky
1980 El hombre sin miedo
Hranice
1979 357 magnum
Raíces de sangre
1978 Cananea
Náprava dle metody
Včely
1977 Los hermanos del viento
Mina, viento de libertad
1976 Karateca azteca, El
Nepřemožitelný bukanýr
1975 Home of Our Own, A (TV film)
Nevada Smith (TV film)
Šťastná dáma
1972 Mstitelé
Černoch
1971 Sabor de la venganza, El
1969 Ni solteros, ni casados

TV seriály

2014 Hasta el fin del mundo (TV seriál)
2012 Un refugio para el amor (TV seriál)
Věznice Capadocia (TV seriál)
Apoklaypsa (S03E13)
Krev nevinných (S03E12)
Mír a meč (S03E11)
další epizody (13)
2011 Encanto del Aguila, El (TV seriál)
Fuerza del destino, La (TV seriál)
2010 Věznice Capadocia (TV seriál)
A jeho smrt oplakávat budou všechny národy (S02E13)
2008 Los simuladores (TV seriál)
Mañana es para siempre (TV seriál)
2007 Pantera, El (TV seriál)
2006 La fea más bella (TV seriál)
2005 La ley del silencio (TV seriál)
2004 Rubí (TV seriál)
2002 American Family (TV seriál)
2001 Sin pecado concebido (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
Vášnivý polibek (TV seriál)
1999 Por tu amor (TV seriál)
1998 Acapulco H.E.A.T. (TV seriál)
Soñadoras (TV seriál)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Tara, Tara, Tara (S02E11)
1988 Nouveaux chevaliers du ciel, Les (TV seriál)
Second Voyage of the Mimi, The (TV seriál)
1987 Rosa salvaje (TV seriál)
Trying Times (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
Na křídlech orlů (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
Secreto de confesión (TV seriál)
Vinnetou (TV seriál)
1977 Rhinemann Exchange, The (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky