Reklama

Reklama

Invaze

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Astrofyzik Zane Zaminski objeví se svým kolegou Calvinem tajemné radiové signály, které pravidelně přicházejí z vesmíru. Když tento zajímavý objev oznámí svému nadřízenému Gordianovi z vedení speciálního oddělení NASA, čeká ho nepříjemné překvapení: dostává příkaz okamžitě ukončit další výzkum a důležité materiály z jejich astronomické laboratoře jsou zabaveny. Vzápětí je Zane ze svého zaměstnání propuštěn a nejen to - brzy zjistí, že někdo usiluje o jeho život. V té chvíli už tuší, že tajemné radiové signály mají něco společného s tepelnými elektrárnami zcela neznámé konstrukce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Proč by si tohle slušné scífko zasloužilo čtvrtou hvězdu? Protože ani nevypadá na to, že je 20 let staré. A protože obsahuje pár dobrých scén a zajímavých nápadů (prolamování nohou, "čistící" koule, scéna se štíry... vlastně celá mexická pasáž je dobrá). Proč mu ale po dlouhém rozvažování nakonec čtvrtou nedám? Protože Estevezův/Sheenův herecký výkon je tragicky špatný a spočívá vlastně jen v poulení očí. Protože mi lezl na nervy malý černoušek. Protože asi žádný heterosexuální bílý Američan by si domů jen tak z plezíru nenalifroval cizího černého pubertálního spratka, kterého chvíli předtím načapal, jak mu leze střechou do baráku. Protože vyspělá civilizace, která je schopna mezihvězdných letů a kompletní tělesné transformace svých jedinců, by stěží komunikovala kravsky obrovskými anténami vysílajícími primitivní rádiové signály. Protože na štíří bodnutí by zdravá mladá žena neumřela, leda by jich bylo několik. Protože nám režie neukázala, kolik vlastně bylo těch štířích bodnutí. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Při čekání na nový Arrival jsem neodolal a podíval se po letech znovu na starý The Arrival od Davida Twohy. Opravdu zvyšovat hodnocení nebudu. I přes zajímavý nápad, který se mohl dostat mezi perly béčkových scifi jsem nepřekousl tehdy jednatřicetiletého Sheena, který se tvářil v jedné scéně jako při obřízce bez anestézie a ve všech ostatních jako při kastraci, ovšem při vší té smůle, zase bez anestézie. 45% ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ne špatný film. Naopak mě překvapilo jak fungovalo spojení Charlie Sheen a sci-fi. Příběh je velmi pečlivě budován a atmosféra každého potěší. Neznámý, ale kvalitní sci-fi, která by mělo být viděno. David N. Twohy před stvořením Riddicka natočil zajímavý film, který pro někoho čerpá z ohraných témat, ale poměrně volně a vyváří i svá (možná i nová) tvrzení, které filmu přidávají "něco na víc". Snad časem znovu narazím v televizi na tento snímek a budu si moct jeho kvality opět potvrdit. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Srovnávat s Kontaktem to může jen ten, kdo se udeřil hlavou o disk radioteleskopu Observatoře Arecibo. Jak to prase potící se Charlie tu vizáží a psychopatickými návaly lehce připomíná Douglase z Volného pádu, ale jinak padá jen divák. Kolem dialogů jak z pomocné školy, tragikomických triků a bizár momentů jako třeba propadnutí hotelových van či výběr Sheenových slunečních brýlí. Twohymu se musí nechat, že v Pitch Black předvedl velký kvalitativní vzestup, ale znáte to, ode dna se vždycky nejlíp odráží.. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Charlie Sheen ve svých nejhorších vzhledových a nejprofláklejších drogových a kalících letech, než s tím přestal a pak se k tomu zas vrátil... Takže asi bral každou sračku, která se naskytla. Musel jsem se asi 2x zasmát té trapnosti, kterou někdo nazval filmem (při pokusech o vraždu - vanou, co se propadla stropem a pomocí štírů, chch, no ale nejlepší byla ta jeho proměna v knírkatýho mexikánce, chch, to jsem se neudržel a vyhekl smíchy). Jinak je to samozřejmě totální kravina, kde mimozemšťani maj úplně nesmyslně nohy jak zadní od koňa a nejde jim s nima skoro chodit. Cely je to strašny béčko, no vlastně ještě hůř. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Na začiatku filmu povedala Ilana (Lindsay Crouse), že 90 míľ od Severného pólu našla rozkvitnutú lúku. Aj keby sa však všetok ľad v okolí severného pólu roztopil, kvety by nemali kde rásť, pretože najbližšia pevnina je od pólu vzdialená 400 míľ. (beso74)
  • Blu-ray verze filmu byl uvedena v dubnu 2009. Neobsahuje dokument o natáčení ani alternativní konec, který vyšel na DVD. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii a Mexiku ve městech Guerrero, Hidalgo a Mexico city. (Terva)

Reklama

Reklama