foto

Jiří Bělka

  • nar. 7.4.1929
    Narysov, Československo
  • zem. 19.9.1989 (60 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1989 Morové povětří (TV film)
1988 O čem sní mladé dívky (TV film)
Polní mše (TV film)
Setníkův štít (TV film)
Svědek času (TV film)
1987 Krvavá svatba (divadelní záznam)
Prodaná nevěsta (divadelní záznam)
1986 Kněžna Libuše (TV film)
Preceptor (TV film)
Zikmund, řečený šelma ryšavá (TV film)
1985 Lucie a Marta (TV film)
Šašek a královna (divadelní záznam)
1984 Někdo to rád horror (divadelní záznam)
Sen noci svatojanské (divadelní záznam)
Zlatovláska (divadelní záznam)
Žofka z Janovic (TV film)
1983 Hráči (divadelní záznam)
Krásná vyhlídka aneb Bellevue (TV film)
Lešanské jesličky (TV film)
Smrt krále Václava IV. (TV film)
1982 A zlehka zazvoní (TV film)
Plášť Marie Terezie (TV film)
1981 A na konci je začátek (TV film)
Důkaz (TV film)
Klíč k domovu (TV film)
Medailónek (TV film)
Začít znovu (TV film)
Žebřík ke hvězdám (TV film)
1980 Černé světlo (TV film)
Gorkij o Leninovi (TV film)
Pohoří královny Maud (TV film)
Sedm Spartakových dní (TV film)
Světlo z temnot (TV film)
1979 Jak je důležité míti Filipa (TV film)
Poslední koncert (TV film)
1978 Kód života (TV film)
Přitažlivost země (TV film)
Zítřek bez záruky (TV film)
1977 Člověk odjinud (TV film)
Já zůstanu věrný (TV film)
Prokop Diviš (TV film)
Tetinka (TV film)
1976 Posel dobrých zpráv (TV film)
Strom vědění dobrého (TV film)
1975 Pláňata (TV film)
První žena království (TV film)
1974 Břetislav a Jitka (TV film)
Černá horečka (TV film)
Dům Doni Bernardy (TV film)
1973 Lesní panna (TV film)
Poslední dopis (TV film)
Sen noci svatojánské (TV film)
Štěstí (TV film)
1972 Don Juan (TV film)
Román lásky a cti (TV film)
1971 Cyrano z Bergeracu (TV film)
Prameny (TV film)
1970 Čekárna (TV film)
Julián odpadlík (TV film)
1969 Aksál (TV film)
Bellevue (TV film)
Poslední páska (TV film)
1968 Motýl a smrt (TV film)
1967 Waterloo (TV film)
1966 Doktor a běsi (TV film)
Záhada sedmi černých koček (TV film)
1965 Lysistrata (TV film)
Neviditelný (TV film)
Zlá minuta (TV film)
1964 Tancovačka (TV film)
1963 Maškaráda (TV film)
Romance štědrovečerní (TV film)
Světáci (TV film)
Zázračné dítě (TV film)
1962 Deštivý den
Sganarel lékařem (TV film)
1961 Dalskabáty hříšná ves aneb Zapomenutý čert (divadelní záznam)
1960 Lucerna (TV film)
Neprovdaná paní Rosita (TV film)
Osm hodin vlakem (TV film)
1959 Chroust (TV film)
1958 Zimní pohádka (TV film)
1957 Bezejmenná hvězda (TV film)
Čarokrásná ševcová (divadelní záznam)
Intermezzo (TV film)

TV seriály

1987 Nepolepšitelný starý muž (TV seriál)

Dokumentární

1967 Černá hodinka s Janem Drdou (TV film)

TV pořady

1968 Nedělní chvilka poezie (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 O čem sní mladé dívky (TV film)
1983 Lešanské jesličky (TV film)
1974 Dům Doni Bernardy (TV film)
1973 Lesní panna (TV film)
Štěstí (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace