foto

Andy Ackerman

  • nar. 19.9.1956 (62 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Before We Made It (TV film)
2011 Smothered (TV film)
2006 Separated at Worth (TV film)
2005 Peep Show (TV film)

TV seriály

2019 Santa Clarita Diet (TV seriál)
More of a Cat Person (S03E04)
2018 Happy Together (TV seriál)
Home Insecurity (E10)
The Power of Yes... Men (E09)
Let's Work It Out (E03)
další epizody (4)
Living Biblically (TV seriál)
It Is Better to Give than to Receive (E12)
Submit to Thy Husband (E10)
Never Let Loyalty Leave You (E09)
další epizody (11)
The Conners (TV seriál)
The Separation of Church and Dan (S01E04)
Tangled Up In Blue (S01E02)
Keep on Truckin' (S01E01)
2017 Marlon (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Grace and Frankie (TV seriál)
The Pot (S03E06)
2016 The Great Indoors (TV seriál)
Grace and Frankie (TV seriál)
The Test (S02E05)
Superstore (TV seriál)
Color Wars (S01E07)
The Grinder (TV seriál)
Divergence (E21)
From the Ashes (E17)
2015 Mr. Robinson (TV seriál)
2014 Mulaney (TV seriál)
The McCarthys (TV seriál)
2012 Go On (TV seriál)
He Got Game, She Got Cats (E02)
2011 Moje nesnesitelná puberťačka (TV seriál)
Whitney (TV seriál)
2010 Perfektní pár (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
Je čas zmoudřet (S05E21)
Báječní a krásní (S05E20)
Život je změna (S05E19)
další epizody (10)
2009 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Začíná to páchnout Vánocemi (S05E11)
Frankenstein (S05E10)
Žádost o ruku (S05E09)
další epizody (21)
Larry, kroť se (TV seriál)
Seinfeld (S07E10)
2008 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Time Share (S02E10)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
Konec dobrý, všechno dobré (S04E12)
Dodatek smlouvy (S04E11)
Hádej, kdo nepřijde na oběd (S04E10)
další epizody (22)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
The Birthday Deal (S01E02)
Pilot (S01E01)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
Radostná událost (S02E22)
Přátelé (S02E21)
Střízlivá svatba (S02E20)
další epizody (11)
2006 Happy Hour (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
Nehoda (S02E11)
A co Barb? (S02E10)
Mission: Impossible (S02E09)
další epizody (24)
2005 Hot Properties (TV seriál)
Life on a Stick (TV seriál)
2004 Come to Papa (TV seriál)
Hlava rodiny (TV seriál)
Listen Up (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
První úkol splněn (S01E09)
Když skáčou na obě strany tak jsou umělý (S01E07)
Zkusil jsi zavolat někomu ze spolku čarodějnic? (S01E06)
další epizody (7)
The O'Keefes (TV seriál)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
Watching Ellie (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Corpse-Sniffing Dog (S03E07)
2001 Raising Dad (TV seriál)
The Ellen Show (TV seriál)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)
Interior Decorator (S01E05)
The Trouble with Normal (TV seriál)
1999 Však ty víš (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
LateLine (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
The Chronicle (S09E21)
The Puerto Rican Day (S09E20)
další epizody (12)
1997 Jenny (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Strike (S09E10)
The Apology (S09E09)
The Betrayal (S09E08)
další epizody (21)
1996 Good Company (TV seriál)
Public Morals (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Andrea Doria (S08E10)
The Abstinence (S08E09)
The Chicken Roaster (S08E08)
další epizody (22)
1995 Pošukové (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Předmluva (S02E15)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Gum (S07E10)
The Sponge (S07E09)
The Pool Guy (S07E08)
další epizody (23)
1994 Ellen (TV seriál)
Muddling Through (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Konec zášti (S02E10)
Není všechno zlato, co se třpytí (S01E15)
Hádej, kdo přijde na snídani! (S01E13)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Race (S06E10)
The Mom and Pop Store (S06E08)
The Soup (S06E07)
další epizody (9)
1993 Big Wave Dave's (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Smrt mu sluší (S01E11)
Morální dilema (S01E09)
Milovaná nevěrnice (S01E08)
další epizody (4)
1991 Roc (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

1982 Cass Malloy (TV film)

TV seriály

1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Frank's Place (TV seriál)
Tortellis, The (TV seriál)
1986 All Is Forgiven (TV seriál)
Ellen Burstyn Show, The (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1982 Gloria (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
1978 WKRP in Cincinnati (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2001 The Ellen Show (TV seriál)
2000 The Trouble with Normal (TV seriál)
1999 Však ty víš (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
LateLine (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
The Chronicle (S09E21)
The Puerto Rican Day (S09E20)
další epizody (12)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Strike (S09E10)
The Apology (S09E09)
The Betrayal (S09E08)
další epizody (22)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Andrea Doria (S08E10)
The Abstinence (S08E09)
The Chicken Roaster (S08E08)
další epizody (10)
1993 Big Wave Dave's (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace