foto

Michael Fox

  • nar. 27.2.1921
    Yonkers, New York, USA
  • zem. 1.6.1996 (75 let)
    Woodland Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Skinheads
1988 Předurčena k vraždě (TV film)
1987 Do útoku
1986 Bikiny Shop
Quicksilver
1983 Dempsey (TV film)
1976 Collision Course: Truman vs. MacArthur (TV film)
1974 Crackle of Death (TV film) - a.z.
Mladý Frankenstein
Nejtěžší yard
The Missiles of October (TV film)
1972 The Judge and Jake Wyler (TV film)
Two for the Money (TV film)
Wild in the Sky
1971 If Tomorrow Comes (TV film)
1970 Horor v Dunwichi
Krvavá máma
1969 Seven in Darkness (TV film)
1968 Legenda o Lylah Clarové
Now You See It, Now You Don't (TV film)
1965 Angel's Flight
Billie
1964 A Tiger Walks
The Misadventures of Merlin Jones
The New Interns
1962 Co se vlastně stalo s Baby Jane?
The Interns
1960 Pojď, budeme se milovat
1958 A Nice Little Bank That Should Be Robbed
Machine-Gun Kelly
War of the Satellites
1957 Dejte jim za mě pusu
Girl in the Kremlin, The
Plunder Road
The Tijuana Story
Top Secret Affair
1956 Cha-Cha-Cha Boom!
1955 Adventures of Captain Africa, Mighty Jungle Avenger!
Conquest of Space
My Sister Eileen
Running Wild
The Scarlet Coat
Velký nůž
1954 Charge of the Lancers - vyp.
Down Three Dark Streets
Gog
Masterson of Kansas
Naked Alibi
Riders to the Stars
Riding with Buffalo Bill
Rogue Cop
Stříbrný kalich
The Iron Glove - vyp.
1953 Killer Ape
Run for the Hills
Serpent of the Nile
Siren of Bagdad
Sky Commando
Slaves of Babylon - vyp.
The Beast from 20,000 Fathoms
The Glass Wall
The Great Adventures of Captain Kidd
The Lost Planet
The Magnetic Monster
1952 Blackhawk: Fearless Champion of Freedom
Last Train From Bombay
The Pathfinder - vyp.
Voodoo Tiger
Without Warning

TV seriály

1994 Pohotovost (TV seriál)
Bouře (S01E10)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 True Colors (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Nightingales (TV seriál)
1988 TV 101 (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Valerie (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Pokaždé, když se usměje (S01E16)
1985 Comedy Factory (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Concrete Cowboys (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Gemini Man (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Nebezpečná hra (S02E07)
1972 Emergency! (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Etuda v černém (S02E01)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Partners, The (TV seriál)
1970 The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
He & She (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Hi Diddle Riddle (S01E01)
Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Sounds and Silences (S05E27)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Breaking Point (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Miami Undercover (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Mr. Dingle, the Strong (S02E19)
1960 Clear Horizon, The (TV seriál)
Dante (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Nightmare as a Child (S01E29)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Grand Jury (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Man with a Camera (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Harbor Command (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Dr. Christian (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Casablanca (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
Warner Brothers Presents (TV seriál)
1954 Mayor of the Town (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
The Mickey Rooney Show (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace