Reklama

Reklama

Fero Fenič

Fero Fenič

nar. 20.03.1951 (73 let)
Nižná Šebastová, Prešov, Československo

Diskuze

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

PS : uzivatel verbal si dela z bukvoidov permanentnu prdel a je fundom Bryana Singera, ktory je otvoreny gej. Ja nejsem funda Singera, ale maximalne uznavam takeho herca chameleona akym je bozsky Daniel Auteuil - a ten si v istom filme zahral homosexuala. 

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

skludni hormon, jo ? Zbuznelu homoromantiku nezastavam a pokial sa v mojom konecniku neobjavia valcovite a ovalne  predmety, tak si z bukvic enem delam prdel. Ovsem, ked sa niekto snazi tieto ovalne a valcovite predmety zasunut do moho velacteneho konecnika a ked na mna bukvice hukaju a ziapu aka som homofobna svina, a aki su oni normalni,  tak s tym uz problem mam. 

prkalil

prkalil (hodnocení, recenze)

Ty zase děláš ostudu homo sapiens sapiens, to nevíš, že na veřejnosti se takhle nemluví? Mazej do koupelny umýt si pusu mýdlem. Zevnitř! :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

prkalil

prkalil (hodnocení, recenze)

dyfur

Pěkná ukázka "pevného" názoru, který vznikl navzdory nevědomosti. Tenkrát se dbalo o to, aby do každého ročníku byl přijat i nějaký Slovák. Tehdy totiž bylo Československo - a filmová fakulta na Slovensku žádná nebyla. K filmu ho to táhlo od dětství (vliv místního faráře), ale podat přihlášku si troufl až když už nějakou dobu studoval na FFUK v Bratislavě. V roce 1977 FAMU získala 5 stipendií v západní Evropě. Fenič byl jedním z nejlepších studentů (už jeho školní práce zaujaly na významných studentských filmových festivalech), navíc miloval italský film a učil se italsky. Proto jel Fenič. 

dyfur

dyfur (hodnocení, recenze)

...zvláštne nedokončil žurnalistiku,kde bolo ozaj problém sa dostať tak si pokračuje na AMU ,čo tiež bol problém byť prijatý......- ide za socializmu na pol roka do Ríma na stáž-keď iní mali problém isť len do Juhoslávie....hmmm   kto bol za tým a kto je ozaj F.F.   ???? Osobne mi to je jedna,ale jeho životopis nesvedčí zrovna o ťažkom živote za socializmu.

na příspěvěk reagoval prkalil

Režisér

Producent

Filmy
1998

Česká soda

Dokumentární
2010

Zachraňte Edwardse

1999

Cestománie (seriál)

Scenárista

Filmy
1990

Zvláštní bytosti

1984

Brehy nehy (TV film)

 

Džusový román

Dokumentární
2011

Inventura Febia (seriál)

 

První kroky (E01)

1992

Odsud - potiaľ

1987

Trate života Jozefa Kronera (TV film)

1985

Desať dní, ktoré nadchli

1984

Batromijův dům

Host

Herec

Seriály
2013

Vyprávěj - a.z.

 

Poslové víry - a.z. (S05E05)

Dokumentární
2014

Magický hlas rebelky

2006

Hana Hegerová - Portrét (TV film)

1983

Konkurs na Džusový román

Reklama

Reklama