foto

Cynthia Garris

  • nar. Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Jízda na střele
1998 Virtuální posedlost (TV film)
1997 Osvícení (TV film)
Quicksilverova dálnice (TV film)
1992 Sleepwalkers
1990 Linnea Quigley's Horror Workout
Psycho IV: Začátek (TV film)
1988 Critters 2

TV seriály

2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Jenifer (S01E04)
2000 Ti druzí (TV seriál)
1994 Svědectví (TV seriál)
1990 Swamp Thing (TV seriál)

Hudební videoklipy

1983 Michael Jackson: Thriller (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace