Reklama

Reklama

Recenze (17)

tenebrae86 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě rozhodně nejlepší epizoda. Argentův rukopis tu sice není příliš čitelný (alespoň co se vizuálu týče), ale typická retro-synth hudba , sugestivní a pocitové sekvence i explicitní gore brutalita korespondující s v době vziku aktuálním režisérovým vnímáním estetiky (na které pak v roce 2007 navázal neméně drsnou artovkou La Terza Madre) dává tušit jistou nezpochybnitelnou kvalitu. Příběh o uhrančivé lidské zrůdě děsí, znechucuje a vzrušuje zároveň, běžného diváka zpravidla vyvádí z míry. Rád se k této epizodě vracím a dál ji šířím mezi známými a kamarády. Dnes už regulérní klasika... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vysoká hodnocení a nadšené komentáře mi jsou trochu záhadou. Začne to naprosto úžasně a neskutečně atmosféricky, ale čím blíže konci to je, tím víc se ukazuje, že Argentovi tu byl děj zase úplně jedno. Jak vše skončí je naprosto jasné hned z druhé scény, postavy se chovají tak, jak by se žádný člověk nezachoval a nelogičností je tam pak naprostá hromada. A to už jsem si myslel, jak se mi od Daria Argenta bude něco konečně líbit, ale takhle ode mě už počtvrté získá naprosto stejnou známku - slabé tři hvězdy. On to u mě chudák nikdy neprolomí. Slabé 3* ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sudá čísla seriálu sluší. Po sračkové jedničce přišla perfektní dvojka, po zmršené trojce skvělá čtyřka od Argenta. Jenifer je fajn postava, má i fajn postavu, ale o to hnusnější hlavu. Je přítulná, ale ráda papá lidi. V mužích vzbuzuje prapodivnou směsici soucitu, žádostivosti i odporu. Jediné, co bych filmu vytknul je skutečnost, že si tvůrci příběh hodně zjednodušují. Copak Franka nepostrádali v práci? Copak nikdo nepátral po té ztracené asijské holčičce? A proč nakonec Frank táhne Jenifer kamsi do lesa a nezamorduje jí hned na místě? Ale vypnete-li trochu mozek, je to parádní žánrová oddechovka. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Argento ženám rozumí! Že mi tedy u této soutěže o nejnechutnější zjev přivodil infarktový stav jsem mu už odpustila. Chlapům náruživá sexy (jen od krku dolů) šelmička zavaří a holky v lecčems inspiruje (no mohla by, ale to nechtějte). Kadeřnice a kosmetička sice něco stojí, je to ovšem jistější investice. Jenifer je úchylně romantická podívaná pro zvídavého diváka, který něco vydrží. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K hororu má tento díl asi tak blízko, jako kterákoli pohádka. Nicméně tenhle počin je vážně neuvěřitelně vtipný. Snímek pojednává o dívce Jenifer, jak název napovídá, která má tělo ženy, ksicht čehosi neidentifikovatelného a duši ďábla. Vždy si vyhlédne nějakého pána, s kterým provádí divoké páření a vše ostatní v okolí požírá. Pán pak neplechu maskuje. Úplně mě okouzlil závěr ve stylu: "I vy můžete potkat Jenifer." ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama