foto

Brooks Gardner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Que la lumière soit !
1995 Půlnoční samuraj
1994 Když propukne peklo
Phantasm III: Lord of the Dead
1993 Pátrací eso
1987 Malone
1986 Zúčtování
Špinavá dohoda
1985 That Was Then... This Is Now

TV seriály

2008 Garfieldova show (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Choosy Wives Choose Smith (S05E04)
2002 První pondělí (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Batman (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Raven (TV seriál)
1990 MacGyver (TV seriál)
Humanita (S06E02)
1988 Paradise (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Ten, koho ráda mám (S01E08)
1985 Dáma v modrém (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace