foto

Bartlett Robinson

  • nar. 9.12.1912
    New York City, New York, USA
  • zem. 26.3.1986 (73 let)
    Fallbrook, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Dan August: Once Is Never Enough (TV film)
1978 The New Adventures of Heidi (TV film)
1973 Spáč
1971 Last of the Powerseekers, The (TV film)
1970 R.P.M.
1969 Sestřička
Trial Run (TV film)
1968 Bamboo Saucer, The
Live a Little, Love a Little
The Wrecking Crew
1966 Dawn of Victory
Štístko
1965 Joy in the Morning
1964 Distant Trumpet, A
Ready for the People (TV film)
Where Love Has Gone
1961 All Hands on Deck
1959 A Stranger in My Arms
Scarface Mob, The (TV film) - a.z.
Warlock
1958 Chci žít!
Girl in the Woods
No Time for Sergeants
1957 Battle Hymn
Přelet přes oceán
1956 The Birds and the Bees
Toward the Unknown

TV seriály

2015 Dobrá manželka (TV seriál)
Bond (S07E01)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1975 Lincoln (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Most Deadly Game, The (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 The Bill Cosby Show (TV seriál)
The Survivors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Love on a Rooftop (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Mona McCluskey (TV seriál)
My Mother the Car (TV seriál)
O.K. Crackerby! (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Gilligan's Island (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Cara Williams Show (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
To Serve Man (S03E24)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Back There (S02E13)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Startime (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Fury (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Medic (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
1948 The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace