foto

Alan Thicke

  • nar. 1.3.1947
    Kirkland Lake, Ontario, Kanada
  • zem. 13.12.2016 (69 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Alan Thicke je kanadský herec. Narodil se v roce 1947 dne 1. března v Kirkland Lake v Ontariu v Kanadě. Jeho matka Joan pracovala jako zdravotní sestřička a jeho otec Willyem Jeffrey byl makléř. Jeho matka Joan se později provdala za lékaře Briana Thicka. V roce 1965 vystudoval Elliot Lake Secondary School. Absolvoval University of Western Ontario, kde se stal členem bratrstva Delta Upsilon. Diváci ho mohli vidět ve filmu VRAŽDY PODLE KALENDÁŘE, kde hrál po boku Sharon Stone, ve filmu ALPHA DOG s Brucem Willisem nebo hrál s Daviedem Faustinem ve filmu ROBODOC. Hrál v seriálech jako ŽENATÝ SE ZÁVAZKY, POBŘEŽNÍ HLÍDKA nebo JAK JSEM POZNAL VAŠI MATKU.

V osobním životě byl třikrát ženatý. Jeho první manželka byla americká herečka Gloria Loring, kdy se jim narodili dva synové Brennan a Robin. Jeho druhá manželka byla Gina Tolleson, s níchž má třetího syna Williama Cartera. Od roku 2005 se už potřetí oženil s Tanya Callau. Je vášnivý fanoušek hokeje a softballu.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2017 Love's Last Resort
Není to moje chyba a navíc mě to nezajímá
The Clapper
2016 Stop the Wedding (TV film)
2015 Wish Upon a Christmas (TV film)
2014 A Cookie Cutter Christmas (TV film)
2013 Cubicle Warriors
Let It Snow (TV film)
Notes from Dad (TV film)
2012 Můj otec je šílenec
Sperm Donor
2009 Kšeftáři
RoboDoc
2008 Comedy Central Roast of Bob Saget
2006 Alpha Dog
Letní sny
Little Light, A
Nobody's Watching (TV film)
2004 Hvězda
Potíže růstu: Zase ti Seaverovi (TV film)
Život s Helenou
2003 Carolina
Hollywood severu
2002 Teddy Bears' Picnic
2001 Xin shi zi jie tou
2000 Medvěd a já
Potíže růstu (TV film)
Závod o zlato (TV film)
1999 Srdeční záležitosti (TV film)
1998 Anarchy TV
Bouřlivý mys (TV film)
Casper a Wendy (TV film)
1997 Únos (TV film)
Ve stínu medvěda (TV film)
1996 Demolice
Shari's Passover Surprise (TV film)
The Secret She Carried (TV film)
Windsorský protokol (TV film)
1995 Lamb Chop's Special Chanukah (TV film)
Největší světová kouzla 2 (TV film)
Televizní leč
Young Comedians (TV film)
1994 Lamb Chop and the Haunted Studio (TV film)
1993 Betrayal of the Dove
Defense Rests: A Tribute to Raymond Burr, The (TV film)
Rubdown (TV film)
Stepmonster
1992 Still Not Quite Human (TV film)
Trial of Red Riding Hood, The (TV film)
1991 Tati, ty jsi robot
1990 Jury Duty: The Comedy (TV film)
1989 Not Quite Human II (TV film)
1988 Dance 'Til Dawn (TV film)
Napřed láska a pak škola (TV film)
1987 Hitting Home (TV film)
Not Quite Human (TV film)
1986 Perry Mason: Případ střílejícího herce (TV film)
1984 Vraždy podle kalendáře (TV film)
1983 Copper Mountain
1972 Jack: A Flash Fantasy (TV film)
1971 Point, The (TV film)

TV seriály

2016 I Like You Just the Way I Am (TV seriál)
This Is Us (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2015 Scream Queens (TV seriál)
Thanksgiving (S01E10)
2012 Fugget About It (TV seriál)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Bobři a matika (S06E09)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Složité období (S05E07)
Star-ving (TV seriál)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Hrady z písku v písku (S03E16)
jPod (TV seriál)
2004 Great American Celebrity Spelling Bee, The (TV seriál)
2000 Syn pláže (TV seriál)
1995 Hope & Gloria (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1969 It's Our Stuff (TV seriál)
Time for Living (TV seriál)

Dokumentární

2015 Being Canadian
2014 Actor? A Documentary
Gone South: How Canada Invented Hollywood
2013 Fatherhood 101
2005 Comedy Gold (TV film)
2003 Intimate Portrait: Tracey Gold (TV film)
2001 Growing Pains: The E! True Hollywood Story (TV film)
2000 Intimate Portrait: Joanna Kerns (TV film)
1998 Leonardo DiCaprio - Život hvězdy
1987 When Mom and Dad Break Up

TV pořady

2015 The 42nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2012 Celebrity Wife Swap (TV pořad)
2009 Comedy Central Roast of Joan Rivers (TV pořad)
2009 Game Show Awards (TV pořad)
2008 Mother Goose Parade (TV pořad)
Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
The Smoking Gun Presents: World's Dumbest (TV pořad)
2001 Faktor strachu (TV pořad)
1999 Just for Laughs: Montreal Comedy Festival (TV pořad)
1998 Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1992 Circus of the Stars and Sideshow (TV pořad)
1991 The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
Voices that Care (TV pořad)
1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)
1987 The 39th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1986 Circus of the Stars #11 (TV pořad)
Wildest West Show of the Stars, The (TV pořad)
1983 Thicke of the Night (TV pořad)
1980 Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
The Alan Thicke Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace