foto

Jesse Hutch

  • nar. 1981
    Alberta, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jesse Hutch je herec narozen 12. února roku 1981 v Albertě (Kanada). Před svou hereckou kariérou se Jesse pár let věnoval raftingu, kde dělal také průvodce. Mezi jeho další záliby patří horolezectví a jízda na kole.

Studoval Algonquin College v Ottawě. Své herecké začátky odstartoval roku 2001 v seriálu Dark Angel. Mimo jiné si zahrál menší role v seriálech jako jsou Smallville nebo Arrow. Dále se Jesse objevil ve filmech Freddy vs. Jason v roli Treye nebo v Osudový dotek v roli Spencera a několika dalších filmech.

Petr "KergeSinko" Rada

Herecká filmografie

Filmy

2017 Milenec na záskok
Tiny House of Terror (TV film)
2016 Blue Adrenaline
2015 Becoming Santa (TV film)
Harvest Moon (TV film)
2014 Jízda do pekel 3
My Boyfriends' Dogs (TV film)
2013 Let It Snow (TV film)
12 kol: Reloaded
2012 Jak se zamilovat (v osmi lekcích) (TV film)
True Justice: Blood Alley (TV film)
2011 A Mile in His Shoes (TV film)
Tři týdny, tři děti (TV film)
Zabiják z dálnice I-5 (TV film)
2010 Nebezpečná minulost (TV film)
2009 Mstitel
2007 Nightmare (TV film)
Paralelní svět (TV film)
2006 Air Force 2
Fallen (TV film)
Tooth Fairy, The
2005 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Mork & Mindy' (TV film)
2004 Have You Heard? Secret Central
Osudový dotek
2003 Freddy vs. Jason

TV seriály

2015 Motiv (TV seriál)
Strom sebevrahů (S03E05)
2014 Arrow (TV seriál)
Největší slabina (S02E11)
Oblast výbuchu (S02E10)
2013 The Dark Corner (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Tři duchové (S02E09)
Vědec (S02E08)
Stát vs. Queenová (S02E07)
další epizody (4)
Lovci duchů (TV seriál)
Devil May Care (S09E02)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál)
Přistižen při činu (S01E15)
2010 Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Superkočky (TV seriál)
2009 V (TV seriál)
2007 About a Girl (TV seriál)
A.M.P.E.D. (TV seriál)
Ranč Heartland (TV seriál)
2006 Kyle XY (TV seriál)
2004 4400 (TV seriál)
Návrat (S01E01)
2003 Detektív (TV seriál)
Romeo! (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace