foto

Álvaro de Luna

  • nar. 10.4.1935
    Madrid, Španělsko
  • zem. 2.11.2018 (83 let)
    Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Miau
2008 Libro de las aguas, El
Misericordiam Tuam
2007 Hvězdná louka
Teresa, el cuerpo de Cristo
¿Y Tú Quién Eres?
2005 Cerezas del cementerio, Las (TV film)
2003 Las voces de la noche
2002 Carolina pouť
Marcha verde, La
Soledad era esto, La
2001 Lázaro de Tormes
Silencio roto
2000 Maestros
1998 Mambí
1996 Pesadilla para un rico
1995 Todos a bordo (TV film)
1993 La febre d'Or
1991 Tramontana
1988 Gallego
1987 Luna de lobos
Rozkaz, pane generále !
1986 Rey y la reina, El (TV film)
Válka bláznů
1985 Teo el pelirrojo
1984 El balcón abierto
Moraleja
1982 Cabezota, El
En septiembre
Sladké chvíle
1981 Duelo a muerte
1980 Gran secreto, El
Todos me llaman 'Gato'
Venganza del lobo negro, La
Él y él
1978 Avisa a Curro Jiménez
1977 Celedonio y yo somos así
Víkend
1976 Araña y cierra España
1975 Clan de los Nazarenos, El
El clan de los inmorales
Malocchio
Mejor regalo, El
1974 Insólito embarazo de los Martínez, El
Odio a mi cuerpo
1973 Don Yllán, el mágico de Toledo
1972 Cera virgen, La
Die rote Sonne der Rache
Gran amor del conde Drácula, El
Novios de mi mujer, Los
Soltero y padre en la vida
Venta por pisos
1971 Diablo Cojuelo, El
Días de Cabirio, Los
No desearás la mujer del vecino
Orilla, La
Par de asesinos, Un
Préstame quince días
Red de mi canción, La
Si Fulano fuese Mengano
1970 Arriva Sabata!
Astronauta, El
Crimen imperfecto
Dele color al difunto
En un lugar de La Manga
Monumento, El
No desearás al vecino del quinto
Pierna creciente, falda menguante
Vacances en or, Des
Vamos a matar, compañeros
1969 Diamanty
Lola la piconera (TV film)
Vivi o, preferibilmente, morti
1968 Bitva bez návratu
Dame un poco de amooor...!
Fedra West
Relaciones casi públicas
Verde doncella
Žoldnéř
1967 El hombre que mató a Billy el Niño
Halcón de Castilla, El
Historia de la frivolidad (TV film)
I giorni dell'ira
Joe Navidad
Mónica Stop
Vicomte règle ses comptes, Le
1966 Amor a la española
Arizona Colt
Crudeli, I
Kid Rodelo
Lola, espejo oscuro
Navajo Joe
Rembrandt 7 antwortet nicht...
1965 All'ombra di una colt
Aventuras del Oeste
Desafío en Río Bravo
Dobrodruh z Istanbulu
Los cuatreros
Megatón Ye-Ye
Minnesota Clay
Per un pugno nell'occhio
Train d'enfer
Whisky y vodka
1964 Antes llega la muerte
Dva gladiátoři
Pro hrst dolarů
Černý Tulipán
1963 Conquistadores del Pacífico, Los
Objetivo: las estrellas
Pacto de silencio
Scaramouche
1962 Syn kapitána Blooda
Torrejón City
1961 Rhodský kolos

TV seriály

2017 Sé quién eres (TV seriál)
2012 Tajemná Calenda (TV seriál)
2010 Gran Reserva (TV seriál)
2009 Águila roja (TV seriál)
2007 Herederos (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1997 Señor Alcalde (TV seriál)
1996 Carmen y familia (TV seriál)
Menudo es mi padre (TV seriál)
1995 Curro Jiménez: El regreso de una leyenda (TV seriál)
1992 Ve službách snů (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1989 Mundo de Juan Lobón, El (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
Visperas (TV seriál)
1986 Régimen abierto (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1984 Cuentos imposibles (TV seriál)
El edén (TV seriál)
1982 Máscara negra, La (TV seriál)
1979 Barraca, La (TV seriál)
1977 Mujeres insólitas (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Teatro estudio (TV seriál)
1975 Este señor de negro (TV seriál)
1974 La cometa naranja (TV seriál)
Libros, Los (TV seriál)
Noche de teatro (TV seriál)
1973 Dálkoví řidiči (TV seriál)
Si yo fuera rico (TV seriál)
1972 Animales racionales (TV seriál)
Historias de Juan Español (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
Visto para sentencia (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
Kryštof Kolumbus (TV seriál)
Pequeño estudio (TV seriál)
1967 Historias naturales (TV seriál)
1966 El tercer rombo (TV seriál)
La pequeña comedia (TV seriál)
Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
Teatro de humor (TV seriál)
1963 Confidencias (TV seriál)
Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1961 Poly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace