foto

George A. Cooper

  • nar. 7.3.1925 (94 let)
    Leeds, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Reunion at Fairborough (TV film)
1984 Amy (TV film)
1983 Nelly's Version (TV film)
Red Monarch (TV film)
Soudcova noc
1978 A Love Affair: The Eleanor and Lou Gehrig Story (TV film)
1977 Never Con a Killer (TV film)
1974 Okamžik vyzrazení
1973 The Vault of Horror
1972 Bless This House
What Became of Jack and Jill?
1971 Eyeless in Gaza
1970 Cromwell
Spusťte tu revoluci beze mne
1968 Dracula Has Risen from the Grave
Strange Affair, The
1967 Smashing Time
1965 Ferry Cross the Mersey
Life at the Top
1964 Nightmare
The Bargee
1963 Kasař
Tom Jones
1962 The Brain
1960 Follow That Horse!
Hell Is a City
1959 Friends and Neighbours
The Hill (TV film)
1958 Violent Playground
Zkáza Titaniku
1957 Miracle in Soho
The Secret Place
1956 Jumping for Joy
1955 Mulberry Accelerator, The (TV film)
1954 Passing Stranger
1952 Okinawa
1946 Lidé dvou světů

TV seriály

1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1989 Nice Work (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
1984 Poor Little Rich Girls (TV seriál)
1983 Give us a Break (TV seriál)
Goodnight and God Bless (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
Metal Mickey (TV seriál)
The Spoils of War (TV seriál)
1979 Terry and June (TV seriál)
Turning Year Tales (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Mind Your Language (TV seriál)
1976 The Chiffy Kids (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Two's Company (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Rising Damp (TV seriál)
1973 Billy Liar (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
Upper Crusts, The (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
Budgie (TV seriál)
Hine (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Crime of Passion (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
For the Love of Ada (TV seriál)
His and Hers (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Ours Is a Nice House (TV seriál)
Parkin's Patch (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Strašidelný dům (E21)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Ronnie Barker Playhouse, The (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 Angel Pavement (TV seriál)
Champion House (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 Pardon the Expression (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Bed-Sit Girl (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Mary Barton (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thorndyke (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Paradise Walk (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 An Age of Kings (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Sword of Freedom (TV seriál)
Television World Theatre (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1967 CBS Children's Film Festival (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace