foto

Rebecca Koon

  • nar. Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Abducted
Bygone Billy
2019 Christmas on the Range
When We Last Spoke
2017 Crab Trap
Hot Summer Nights
Loganovi parťáci
2016 Christine
2015 Christmas in the Smokies
2014 Falešní poldové
Sabbatical
2013 Shuffleton's Barbershop (TV film)
The Confession (TV film)
2007 Randy and the Mob
2006 Cold Storage
Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec
2004 Zápisník jedné lásky
2003 Radio
2001 Poslední šance (TV film)
2000 Téměř dokonalý zločin
1999 Having Our Say: The Delany Sisters' First 100 Years (TV film)
Vor
1998 Přes mrtvoly
1997 Almost Perfect Bank Robbery, The (TV film)
Požehnaná jistota (TV film)
Raney
Ta zatracená kočka
Zázračný háj (TV film)
1996 Program likvidace (TV film)
Stepfordští manželé (TV film)
V očistci (TV film)
Vánoce trochu jinak (TV film)
Čas zabíjet
1995 Luční harfa
Příběh Dottie Westové (TV film)
Síla lásky
1994 In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness (TV film)
Vraždy v Radiolandu
1993 Lovci snů (TV film)
Perfektní loupež
1992 Mother's Right: The Elizabeth Morgan Story, A (TV film)
1991 Vražda v New Hampshire (TV film)
1989 The Ryan White Story (TV film)
Zimní lidé
1987 Rutherford County Line, The
1985 Rockin' Road Trip

TV seriály

2020 Brockmire (TV seriál)
Low and Away (S04E03)
2019 The Detour (TV seriál)
The BJ (S04E04)
The Return (S04E02)
Živí mrtví (TV seriál)
The World Before (S10E08)
Open Your Eyes (S10E07)
Bonds (S10E06)
2018 The Detour (TV seriál)
The Plane (S03E08)
The Water (S03E07)
The Vow (S03E06)
2016 Mercy Street (TV seriál)
2015 The Inspectors (TV seriál)
2014 Finding Carter (TV seriál)
Now You See Me (S01E04)
2013 Banshee (TV seriál)
Rectify (TV seriál)
Drip, Drip (S01E05)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Slepé místo (S01E05)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
1999 Dawsonův svět (TV seriál)
Psychic Friends (S02E17)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky