foto

Rebecca Koon

  • nar. Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Crab Trap
Hot Summer Nights
2016 Christine
2015 Christmas in the Smokies
2014 Falešní poldové
Sabbatical
2013 Confession, The (TV film)
Shuffleton's Barbershop (TV film)
2007 Randy and the Mob
2006 Cold Storage
Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec
2004 Zápisník jedné lásky
2003 Radio
2001 Poslední šance (TV film)
2000 Téměř dokonalý zločin
1999 Having Our Say: The Delany Sisters' First 100 Years (TV film)
Vor
1998 Přes mrtvoly
1997 Almost Perfect Bank Robbery, The (TV film)
Požehnaná jistota (TV film)
Raney
Ta zatracená kočka
Zázračný háj (TV film)
1996 Čas zabíjet
Program likvidace (TV film)
Stepfordští manželé (TV film)
Vánoce trochu jinak (TV film)
V očistci (TV film)
1995 Luční harfa
Příběh Dottie Westové (TV film)
Síla lásky
1994 In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness (TV film)
Vraždy v Radiolandu
1993 Riskantní plán
Scattered Dreams (TV film)
1992 Mother's Right: The Elizabeth Morgan Story, A (TV film)
1991 Vražda v New Hampshire (TV film)
1989 Ryan White Story, The (TV film)
Zimní lidé
1987 Rutherford County Line, The
1985 Rockin' Road Trip

TV seriály

2016 Mercy Street (TV seriál)
The Detour (TV seriál)
2015 The Inspectors (TV seriál)
2014 Finding Carter (TV seriál)
2013 Banshee (TV seriál)
Rectify (TV seriál)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace