foto

Danny Goldman

  • nar. 30.10.1939
    New York City, New York, USA
  • zem. 12.4.2020 (80 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Free
1993 Noc uprchlíků (TV film)
1990 Cartoon All-Stars to the Rescue (TV film)
The World According to Straw (TV film)
1989 Nejtajnější agent (TV film)
1988 Ulice snu (TV film)
1985 My Man Adam
1984 Here Are the Smurfs
More Than Murder (TV film)
1982 My Smurfy Valentine (TV film)
1980 Bizoni na tahu
Herschel drtí faraony
1979 Beyond Death's Door
Swap Meet
1976 Tunnel Vision
Zastavení na Missouri
1975 It's a Bird, It's a Plane, It's Superman (TV film)
Linda Lovelace for President
Secret Night Caller, The (TV film)
Win, Place or Steal
1974 Busting
Judgement: The Trial of Julius and Ethel Rosenberg (TV film)
Mladý Frankenstein
Teror na 40. podlaží (TV film)
1973 Dlouhé loučení
Nejlepší atlet světa
Savage (TV film)
Why
1972 Beware! The Blob
Fol-de-Rol (TV film)
1970 Jahodová proklamace
M*A*S*H
Tribes (TV film)

TV seriály

2011 Robot Chicken (TV seriál)
Terms of Endaredevil (S05E02)
2009 Robot Chicken (TV seriál)
Unionizing Our Labor (S04E13)
2007 Robot Chicken (TV seriál)
Slaughterhouse on the Prairie (S03E13)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Robot Chicken (TV seriál)
Atta Toy (S01E13)
Dva z Queensu (TV seriál)
Sandwiched Out (S08E05)
2001 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
My Best Shot (S05E11)
2000 Takový je život (TV seriál)
1993 Mighty Max (TV seriál)
Batman (TV seriál)
See No Evil (S01E56)
1992 Myši z Bílého domu (TV seriál)
1989 Famous Teddy Z, The (TV seriál)
1987 The Golden Girls (TV seriál)
Dorothy's Prized Pupil (S02E21)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Brothers (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Scooby-Doo znovu na stopě (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Kwicky Koala Show (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Busting Loose (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Soap (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Zbytečná smrt (S03E20)
1975 Baretta (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Happy Days (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
1973 Needles and Pins (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Dvojexpozice (S03E04)
1971 The Good Life (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky