foto

Sean Ringgold

  • nar. 3.11.1977 (43 let)
    Rockaway Beach, Queens, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Vault
2018 No More Mr Nice Guy
2017 Roxanne Roxanne
Wetlands
2016 The Breaks (TV film)
2014 Before I Disappear
2013 Goat
2012 Nous York
2011 The Cookout 2 (TV film)
Šmoulové
2009 The Notorious B.I.G.
2006 Damages (TV film)

TV seriály

2020 For Life (TV seriál)
Never Stop Fighting (S02E01)
Daylight (S01E08)
Do Us Part (S01E07)
další epizody (8)
Emergence (TV seriál)
Killshot, Pt. 1 (E12)
2019 Emergence (TV seriál)
2 MG CU BID (E03)
Pilot (E01)
2018 The Family Business (TV seriál)
Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Vzpomínají na tebe (S02E13)
Neštvi mě (S02E12)
Stvořitel (S02E11)
další epizody (8)
Miliardy (TV seriál)
The Wrong Maria Gonzalez (S03E02)
2017 Miliardy (TV seriál)
Ball in Hand (S02E12)
Currency (S02E05)
Nightcap (TV seriál)
Out of the Box (S02E01)
2016 Jedna noc (TV seriál)
A Dark Crate (E03)
Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Monolog chaosu (S01E12)
Teď jsi můj (S01E11)
DWYCK (S01E09)
další epizody (6)
Miliardy (TV seriál)
Where the F*ck Is Donnie? (S01E09)
Špinaví poldové (TV seriál)
Equal & Opposite (S01E05)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Králík, lebka, králík, lebka (S04E10)
Ty hajzle (S04E06)
2015 Gotham (TV seriál)
Dravá zvěř (S01E19)
2014 Taxi Brooklyn (TV seriál)
Le Match de leur vie (E11)
2013 One Life to Live (TV seriál)
Policajt z New Yorku (TV seriál)
The Carrie Diaries (TV seriál)
Win Some, Lose Some (S02E01)
Ve službách FBI (TV seriál)
Starý zločin (S04E16)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Lost and Found (E04)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nightmares (S03E07)
2011 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
I'd Prefer My Old Office (S04E03)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Kapsle jedu (S10E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smoked (S12E24)
2010 Are We There Yet? (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Učedník (S09E10)
2007 Super drbna (TV seriál)
Hra na fanty (S01E05)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2012 Soap Life

Host

TV pořady

2011 Impractical Jokers (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky