foto

Alison Bartlett

  • nar. 14.7.1971 (48 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Submission
2011 Tajemství starého hotelu
2003 Crooked Lines
1999 Elmo v Zemi mrzoutů
1985 Right to Kill? (TV film)

TV seriály

2015 Donny! (TV seriál)
I'm Middle Aged, Married, and Coming Out! (E04)
2013 Policajt z New Yorku (TV seriál)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hunting Ground (S13E15)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
I'm Not That Kind of Girl (E08)
2008 Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
2006 Unesený (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Sick Girl (S01E10)
Zachraň mě (TV seriál)
Retards (S03E10)
Pieces (S03E09)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vězeň (S05E03)
2004 The Jury (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Marco Polo (S05E08)
Citová osvěta (S05E06)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rozparovač (S01E17)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Standoff (S11E04)
1993 Policie New York (TV seriál)
1989 Jim Henson Hour, The (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2014 I Am Big Bird: The Caroll Spinney Story

Host

TV pořady

1996 Elmo Saves Christmas (TV pořad)
1994 Sesame Street Jam: A Musical Celebration (TV pořad)
1988 Sesame Street, Special (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace