foto

Robert Morgan

  • nar. 1964
    Bromley, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 To Hell and Gone
2016 Pýcha, předsudek a zombie
2015 Skandální život Lady Worsley (TV film)
2012 Jedna noc
Kin
2011 David Rose
Foster
2007 Consenting Adults (TV film)
1995 Bliss (TV film)
1994 Sharpova rota (TV film)
1991 Rozsudek smrti
1990 Jeptišky na útěku
1988 Desátý muž (TV film)
1984 Pop Pirates
1981 Story of Ruth, The

TV seriály

2017 In the Dark (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Rellik (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Taboo (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2016 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
2015 The Coroner (TV seriál)
How to Catch a Lobster (S01E02)
2014 Vera (TV seriál)
The Deer Hunters (S04E03)
2011 Špion (TV seriál)
2009 Deník Anny Frankové (TV seriál)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
2008 Město neřesti (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Výstřel nad ránem (S11E01)
2003 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Draví ptáci (S06E05)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Pandořina skříňka (S03E19)
2001 McCready and Daughter (TV seriál)
Nekonečný svět (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Holding On (TV seriál)
1996 Crocodile Shoes II (TV seriál)
Frontiers (TV seriál)
Matt's Million (TV seriál)
1995 The Vet (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1993 Harry (TV seriál)
Magic Grandad (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Spender (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Tandoori Nights (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
Oxbridge Blues (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
The Tripods (TV seriál)
1982 Airline (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Operace Susie (S05E02)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1978 Clifton House Mystery, The (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
1972 Jackanory Playhouse (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky