foto

Marcel Rošetzký

  • nar. 16.6.1963 (57 let)
    Trnava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pražské orgie
2009 Zakázaný člověk (TV film)
2001 Politik a herečka (TV film)
1987 Copak je to za vojáka...
1986 Zeměměřič (TV film)
1985 Láska z pasáže
Marné cesty holubů (TV film)
1983 Takový talent (TV film)

TV seriály

2019 MOST! (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Malé lži (S01E17)
2012 Zázraky života (TV seriál)
Naděje (S02E15)
Oslava (S02E13)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Cukrárna (TV seriál)
Dort (E11)
Prázdný byt (E01)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
1994 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Vlakem na Vídeň (E04)
1989 Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
1988 Chlapci a chlapi (TV seriál)
Prověrky (E11)
Řádná dovolená (E10)
Trápení (E09)
další epizody (11)

Host

TV pořady

2007 O korunu krále Karla (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky