foto

Otto Rošetzký

  • nar. 16.2.1965 (52 let)
    Trnava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Svatba na bitevním poli
2007 Dítě hvězdy (TV film)
Začarovaná láska (TV film)
2006 Poslední kouzlo (TV film)
2004 In nomine patris (TV film)
I ve smrti sami (TV film)
Zakletá třináctka (TV film)
2003 Vrah jsi ty! (TV film)
2000 Na zámku (TV film)
1999 Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak
Spirála nenávisti (TV film)
1998 Přehmat (TV film)
1997 Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
První a poslední (TV film)
1996 O princi Truhlíkovi (TV film)
1995 O moudré Sorfarině (TV film)
1994 Andělské oči
1993 Dick Whittington (TV film)
Konec básníků v Čechách
Noční mora (TV film)
1992 Královský život otroka (TV film)
Pastýř a princezna (TV film)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Evička (E05)
2015 Atentát (TV seriál)
Šifra (E10)
Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
Vražedné esemesky (S01E12)
Čertův mlýn (S01E10)
další epizody (6)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Klubové barvy (S01E14)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Všechno je jinak (S03E12)
Výlety (S03E09)
2010 Cukrárna (TV seriál)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Vesnická balada (S02E09)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
Redakce (TV seriál)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)
1996 Hospoda (TV seriál)
Obránci (S01E14)
1995 Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
1994 Bylo nás pět (TV seriál)
Cesta do Indie a zpět (E06)
Cirkus svět (E05)
Pokoj lidem dobré vůle (E04)
další epizody (6)
Laskavý divák promine (TV seriál)
Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Vlakem na Vídeň (E04)
1993 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Cestou do synagogy (E03)

TV pořady

2013 Ďáblův advokát (TV pořad)
2007 O korunu krále Karla (TV pořad)
1993 O poklad Anežky české (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace