foto

Mel Smith

  • nar. 3.12.1952
    Chiswick, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.7.2013 (60 let)
    St John's Wood, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2011 My Angel
2007 Consenting Adults (TV film)
Riddle, The
2006 Slečna Marplová: Sittafordská záhada (TV film)
1999 Not the Nine O'Clock News Story, The (TV film)
1998 Live from the Lighthouse (TV film)
1996 Večer tříkrálový
1995 Some Interesting Facts About Peter Cook (TV film)
1994 Art Deco Detective
From the Horse's Mouth
Milner (TV film)
1992 Půjčovna mozků
1991 Amnesty International's Big 30 (divadelní záznam)
1990 Wilt
1989 A Night of Comic Relief 2 (TV film)
Tall Guy, The
Wolves of Willoughby Chase, The
1987 Princezna Nevěsta
1985 Bláznivá dovolená v Evropě
Morons from Outer Space
Neklidní rodáci
Number One (TV film)
1983 Bullshot
Vražedné území
1980 Babylon
1979 Bloody Kids
1978 Pán prstenů
1976 Hills of Heaven, The

TV seriály

2013 Dancing on the Edge (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
1989 Smith and Jones in Small Doses (TV seriál)
1988 Colin's Sandwich (TV seriál)
1987 World According to Smith & Jones, The (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
1982 Muck and Brass (TV seriál)
1981 Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
1980 Smith and Goody (TV seriál)
1979 Žádné zprávy v devět (TV seriál)

Dokumentární

2006 King's Head: A Maverick in London, The
The 50 Greatest Comedy Films (TV film)
2001 Sketch Show Story, The (TV seriál)
1998 A Royal Birthday Celebration (TV film)
1985 Live Aid (koncert)

TV pořady

2005 The Apprentice (TV pořad)
2001 Comic Relief: Say Pants to Poverty (TV pořad)
1997 An Audience with Elton John (TV pořad)
Jobs for the Boys (TV pořad)
1996 Nose at Ten, The (TV pořad)
1995 Comic Relief: Behind the Nose (TV pořad)
1987 Grand Knockout Tournament, The (TV pořad)
1981 Fundamental Frolics (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace