foto

Dušan Rapoš

  • nar. 20.6.1953 (64 let)
    Moravany, Československo

Režijní filmografie

Filmy

2018 Když draka bolí hlava
2017 Muzzikanti
2008 Cinka Panna
1999 Fontána pre Zuzanu 3
1996 Suzanne
1995 Miluj život, nie drogy
1993 Fontána pre Zuzanu 2
1992 Lucidor (TV film)
1991 Dido (TV film)
1990 Studňa mladosti (TV film)
1989 Rabaka
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (4)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace