foto

Nada Despotovich

  • nar. 24.4.1967 (52 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Sea of Trees
2013 Změna k lepšímu (TV film)
2009 Umění lhát
2007 New York City Serenade
2001 Zabít nebo zemřít: Hráči - série sedmá
2000 Behind the Seams
1999 Bouře století (TV film)
1997 Plump Fiction
1996 Jerry Maguire
Rolničky, kam se podíváš
1995 Ideální rodina (TV film)
1994 Don Juan DeMarco
Láska v akci (TV film)
1993 Josh a S.A.M.
Píseň o smutné lásce (TV film)
Telling Secrets (TV film)
1992 Another Round (TV film)
Past na Chrise
Prom, The
Zločinecké způsoby (TV film)
1991 Hledám místo
Horečka (TV film)
Rocketeer
The Chase (TV film)
1990 Neprozraď mě
Prvotní síla
Vítej doma, Roxy Carmichaelová
1989 Sladká Grace (TV film)
Taken Away (TV film)
1987 Pod vlivem úplňku
1982 Smithereens

TV seriály

2018 Castle Rock (TV seriál)
Romans (S01E10)
2014 Olive Kitteridgeová (TV seriál)
Security (E04)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Přestávka (TV seriál)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Courthouse (TV seriál)
The Wright Verdicts (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Tak tohle je můj život (TV seriál)
Pilot (E01)
1993 Dave's World (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1989 Osamělá holubice (TV seriál)
Pláně (E03)
1988 Coming of Age (TV seriál)
Just in Time (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky