foto

Geoffrey Streatfeild

  • nar. 1975
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Královská noc
MI-5: Vyšší dobro
The Beaux' Stratagem (divadelní záznam)
2013 Rivalové
2012 City Slacker
Private Peaceful
2009 Lovci (TV film)
2007 Angel
2005 Dvacet tisíc ulic pod nebem (TV film)
Match Point - Hra osudu
Sexy botky
2003 To druhé Boleynovic děvče (TV film)
2001 Sword of Honour (TV film)

TV seriály

2017 Prime Suspect 1973 (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2014 Nové světy (TV seriál)
2013 Endeavour (TV seriál)
Fuga (S01E02)
2012 Je to soda (TV seriál)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
další epizody (5)
2011 Case Sensitive (TV seriál)
Mimo podezření 3: Smrtící výstřely (TV seriál)
2010 Ashes to Ashes (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
2005 Královna Alžběta (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Orchis Fatalis (S08E03)
2002 MI5 (TV seriál)
2001 Love in a Cold Climate (TV seriál)

Dokumentární

1982 Běh času (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace