foto

Brandon Rush

  • nar. Richmond, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Restored Me
Turbotarantule 2: Druhá láva
2015 Kluk od vedle
2011 Zelený sršeň

TV seriály

2019 MacGyver (TV seriál)
Murdoc + Helman + Hit (S03E18)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Higher Standards (S10E07)
2018 Valor (TV seriál)
Command & Control (E11)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Empatie (S04E16)
2017 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Valentine's Day (S05E02)
2015 Code Black (TV seriál)
Murder in the First (TV seriál)
Down Time (S02E11)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Hunt (S10E23)
2014 Franklin a Bash (TV seriál)
Honor Thy Mother (S04E07)
2013 Zpátky do školy (TV seriál)
Děkanské hry (S04E01)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Práce šlechtí (S10E03)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky