foto

Keith Barron

  • nar. 8.8.1934
    Mexborough, Anglie, Velká Británie
  • zem. 15.11.2017 (83 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 In Love with Alma Cogan
Lapland (TV film)
2004 England Expects (TV film)
2001 NCS: Manhunt (TV film)
2000 Madame Bovary (TV film)
1998 Round Tower, The (TV film)
This Could Be the Last Time (TV film)
1997 Gobble (TV film)
1996 Passione, La
1993 Poslední upír (TV film)
1986 God's Outlaw
1976 At the Earth's Core
Pouť zatracených
1975 Časem zapomenutá země
1973 Thinking Man As Hero (TV film)
1972 Nothing But the Night
Walk Into the Dark (TV film)
1971 Firechasers, The
Freelance
She'll Follow You Anywhere
1970 The Man Who Had Power Over Women
1968 Baby Love

TV seriály

2012 Stella (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
Buried (S01E05)
2007 Benidorm (TV seriál)
2006 Johnny and the Bomb (TV seriál)
The Chase (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Invaze (S04E01)
2005 Brief Encounters (TV seriál)
Dead Man Weds (TV seriál)
Zlatá hodina (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 NCS Manhunt (TV seriál)
2001 High Stakes (TV seriál)
Judge John Deed (TV seriál)
Pod povrchem (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Close Relations (TV seriál)
In the Red (TV seriál)
Verdict (TV seriál)
1997 Drovers' Gold (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Odkvetlá růže (S02E03)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1994 All Night Long (TV seriál)
Lifeboat, The (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Under the Hammer (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1991 Z deníku Sherlocka Holmese (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
Haggard (TV seriál)
Made in Heaven (TV seriál)
1989 About Face (TV seriál)
1987 Late Expectations (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Telly Addicts (TV seriál)
1984 Duty Free (TV seriál)
Leaving (TV seriál)
1983 Number 10 (TV seriál)
1981 Stay with Me Till Morning (TV seriál)
1980 Holding the Fort (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Prince Regent (TV seriál)
Telford's Change (TV seriál)
1977 Jubilee (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Šílenec (S01E01)
The Foundation (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1975 Cilla's Comedy Six (TV seriál)
Quiller (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
No Strings (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Beyond a Joke (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
My Good Woman (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Happy Ever After (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Od kdy už nemáš vidění? (E18)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
The Jazz Age (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
Look and Read (TV seriál)
The Further Adventures of Lucky Jim (TV seriál)
1966 Conflict (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
It's Dark Outside (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
Friday Night (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Crying Down the Lane (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 About Religion (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2008 Comedy Classics (TV seriál)
1995 Heroes of Comedy (TV seriál)
1963 World in Action (TV seriál) - vyp.

Host

TV pořady

2005 Johnny Vegas: 18 Stone of Idiot (TV pořad)
2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
1982 Countdown (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
Jackanory (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace