foto

William Bumiller

  • nar. 25.3.1956 (63 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Plnou parou vzad!
První jízda
2000 Yup Yup Man
1998 Králové pláže
1996 Case for Life, A (TV film)
Dark Mist, The
1995 Mutant
OP Center (TV film)
1993 Táta lump
1992 Danielle Steel: Hollywoodská tajemství (TV film)
Dva na lásku
1991 37. patro v plamenech (TV film)
Heroes of Desert Storm, The (TV film)
Inside Out
Little Secrets
Zabij nebo zemřeš
1990 Overexposed
Zbraně
1989 Death Spa
1988 Shadows in the Storm
1987 Milenka (TV film)
1986 Last Resort

TV seriály

2007 Veronica Mars (TV seriál)
Vím, co budeš dělat příští léto (S03E18)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Dravec (S01E20)
2002 American Dreams (TV seriál)
American Family (TV seriál)
Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Reba randí (S02E08)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Dvojitě slepý pokus (S05E12)
1997 Knight Rider tým (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Can't Hurry Love (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Fran Gets Mugged (S02E26)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
Pod ochranným dohledem (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1992 Rachel Gunn, R.N. (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
Return to Nantucket: Part 1 (S01E03)
The Golden Girls (TV seriál)
Once in St. Olaf (S06E02)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1986 Heart of the City (TV seriál)
Na křídlech orlů (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
1980 Here's Boomer (TV seriál)
1978 Mork & Mindy (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky