foto

Thomas Sadoski

  • nar. 1.7.1976 (42 let)
    Bethany, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Home Shopper
Lemonade
2017 John Wick 2
The Last Word
2015 I Smile Back
The Dramatics: A Comedy
2014 Divočina
John Wick
Take Care
2012 30 Beats
BFF
2010 Split
2009 Hringfarar (TV film)
2008 New Twenty, The
2004 Rota K
Zimní slunovrat
2003 Chvíle štěstí
2000 Křupan

TV seriály

2018 Rodinka na kousky (TV seriál)
Sixteen Spanish Car Leak (S03E22)
Video Piercing Model Hangover (S03E21)
Lingerie Cookbook Gamble Surrogate (S03E20)
další epizody (14)
2017 Rodinka na kousky (TV seriál)
The Twelve Shorts of Christmas (S03E08)
Thirty-Five Teacher Escape Lottery (S03E07)
Waffle Permission Kidless Boyfriend (S03E06)
další epizody (22)
2016 Rodinka na kousky (TV seriál)
Window Vanity Dress Grace (S02E08)
Swim Survivor Zen Talk (S02E07)
Boxing Opinion Spider Beard (S02E06)
další epizody (19)
2015 Rodinka na kousky (TV seriál)
College Stealing Santa Caroling (S01E11)
Burn Vasectomy Milkshake Pong (S01E10)
Hospital Boudoir Time-Out Namaste (S01E09)
další epizody (10)
The Slap (TV seriál)
2014 Newsroom (TV seriál)
To byl tedy den (S03E06)
Oh Shenandoah (S03E05)
Pohrdání soudem (S03E04)
další epizody (6)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Voják fotbalu (S15E16)
2013 Newsroom (TV seriál)
Volby 2 (S02E09)
Volby 1 (S02E08)
Třetí opoziční tým (S02E07)
další epizody (9)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Anonymní násilníci (S15E09)
2012 Newsroom (TV seriál)
Větší hlupák (S01E10)
Výpadek proudu, část druhá: Zkušební debata (S01E09)
Výpadek proudu, část první: Tragické porno (S01E08)
další epizody (10)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Anchor (S11E10)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ženatý, ale sám (S07E04)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2009 The 63rd Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace