foto

George S. Patton

  • nar. 11.11.1885
    San Gabriel, California, USA
  • zem. 21.12.1945 (60 let)
    Heidelberg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Příliš vzdálený most - a.z.
1952 Red Ball Express - a.z.

Dokumentární

2015 Druhá světová válka: Cena říše (TV seriál) - a.z.
Začátek konce (E09) - a.z.
2013 Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told - a.z.
2012 10 věcí, které nevíte (TV seriál) - a.z.
Lovci záhad (TV seriál) - a.z.
Oliver Stone: Neznámé dějiny Spojených států (TV seriál) - a.z.
2009 Apokalypsa: 2. světová válka (TV seriál) - a.z.
Peklo (E06) - a.z.
Druhá světová válka v barvě (TV seriál) - a.z.
2005 Kapitulace Třetí říše (TV film) - a.z.
2002 Souboj vojevůdců (TV seriál) - a.z.
2001 Historie vs. Hollywood (TV seriál) - a.z.
War Stories with Oliver North (TV seriál) - a.z.
1999 D-Day: The Color Footage - a.z.
1998 Příběhy zbraní (TV seriál) - a.z.
Tajemství 2. světové války (TV seriál) - a.z.
Tajemství války (TV seriál) - a.z.
1997 Long Way Home, The - a.z.
1996 Velké záhady a mýty 20. století (TV seriál) - a.z.
1994 Ode Dne D až do Berlína (TV film) - a.z.
1987 Biography (TV seriál) - a.z.
1976 In Search of... (TV seriál) - a.z.
1957 The Twentieth Century (TV seriál) - a.z.
1954 Victory at Sea - a.z.
1950 My Country 'Tis of Thee - a.z.
1949 Crusade in Europe (TV seriál) - a.z.
1945 Nazi Concentration Camps
1944 Vítězství v Tunisku - a.z.

Host

TV pořady

2006 78. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace