foto

Henry Corden

  • nar. 6.1.1920
    Montreal, Quebec, Kanada
  • zem. 19.5.2005 (85 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Flintstoneovi: Vánoční koleda (TV film)
Flintstones: Wacky Inventions, The
1993 Hollyrock-a-Bye Baby (TV film)
I Yabba-Dabba Do! (TV film)
Vánoce u Flinstounů (TV film)
1988 The Flintstone Kids' Just Say No Special (TV film)
1987 Jak Tryskáčovi potkali Flintstoneovy (TV film)
1982 Here Comes Garfield (TV film)
Vánoční dovádění Médi Bédi (TV film)
1981 Flintstones: Fred's Final Fling, The (TV film)
Moderní problémy
1980 Flintstones' New Neighbors, The (TV film)
1979 Flintstones Little Big League, The (TV film)
Flintstones Meet Rockula and Frankenstone, The (TV film)
1977 Flintstone Christmas, A (TV film)
1970 Which Way to the Front?
1969 Hook, Line & Sinker
1966 Don't Worry, We'll Think of a Title
Frankie a Johnny
Made in Paris
The Singing Nun
1965 McHale's Navy Joins the Air Force
Podivné manželství
The Family Jewels
1963 Island of Love
1961 Blueprint for Robbery
Tammy Tell Me True
When the Clock Strikes
1960 The Adventures of Huckleberry Finn
1959 Cry Tough
1957 The Shadow on the Window
1956 Desatero přikázání
Žízeň po životě
1955 Jump Into Hell
Jupiter's Darling
1954 Egypťan Sinuhet
Král Richard a křižáci
Phantom of the Rue Morgue
1953 Abbott a Costello potkávají dr. Jekylla a pana Hydea
Confidentially Connie
Fort Algiers
Přidej se k nám
System, The
Zpovídám se
Žena bližního tvého
1952 A Girl in Every Port
Bloodhounds of Broadway
Carbine Williams
Hiawatha
Scaramouche
Son of Ali Baba
The Black Castle
The Wild North
Viva Zapata!
1951 Behave Yourself!
Iron Man
Stop That Cab
The Sword of Monte Cristo
1950 Abbott and Costello in the Foreign Legion
Asfaltová džungle
It's a Small World
Kim
Mrs. O'Malley and Mr. Malone
Please Believe Me
The Toast of New Orleans
1949 Bride of Vengeance
Wild Weed
1947 Tajný život Waltera Mittyho

TV seriály

1997 The Weird Al Show (TV seriál)
1995 The What a Cartoon Show (TV seriál)
1994 Simpsonovi (TV seriál)
Návrat Leváka Boba (S06E05)
1993 Rušný svět Richarda Scarryho (TV seriál)
1988 Garfield a přátelé (TV seriál)
1986 The Flintstone Kids (TV seriál)
1985 Funtastic World of Hanna-Barbera, The (TV seriál)
Galtar and the Golden Lance (TV seriál)
1984 Challenge of the GoBots (TV seriál)
1983 Alvin & the Chipmunks (TV seriál)
Mister T (TV seriál)
The New Scooby and Scrappy-Doo Show (TV seriál)
1981 Spider-Man (TV seriál)
The Kwicky Koala Show (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1980 Kocour Cliff (TV seriál)
The Flintstone Comedy Show (TV seriál)
Thundarr the Barbarian (TV seriál)
1979 Fangface and Fangpuss (TV seriál)
Fred and Barney Meet the Shmoo (TV seriál)
Fred and Barney Meet the Thing (TV seriál)
New Fred and Barney Show, The (TV seriál)
The Plastic Man Comedy/Adventure Show (TV seriál)
1978 Challenge of the SuperFriends (TV seriál)
Dynomutt, Dog Wonder (TV seriál)
Fangface (TV seriál)
Yogi's Space Race (TV seriál)
1977 C B Bears (TV seriál)
Captain Caveman and the Teen Angels (TV seriál)
Fred Flintstone and Friends (TV seriál)
1976 Scooby-Doo (TV seriál)
1975 New Tom & Jerry Show, The (TV seriál)
Return to the Planet of the Apes (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 These Are the Days (TV seriál)
1973 Butch Cassidy (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Lotsa Luck (TV seriál)
Yogi's Gang (TV seriál)
1972 Barkleys, The (TV seriál)
Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
The ABC Saturday Superstar Movie (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1970 Harlem Globe Trotters (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1968 Banana Splits Adventure Hour, The (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Atom Ant/Secret Squirrel Show, The (TV seriál)
Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
The Fantastic Four (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Hey, Landlord (TV seriál)
It's About Time (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Atom Ant Show, The (TV seriál)
Camp Runamuck (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Hank (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Secret Squirrel Show, The (TV seriál)
Tammy (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The John Forsythe Show (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Gilligan's Island (TV seriál)
Jonny Quest (TV seriál)
Tom, Dick and Mary (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
Mr. Smith Goes to Washington (TV seriál)
Room for One More (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Jetsons (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Gift (S03E32)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Father of the Bride (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
1960 Dan Raven (TV seriál)
Flintstoneovi (TV seriál)
Guestward Ho! (TV seriál)
Insight (TV seriál)
My Sister Eileen (TV seriál)
Tate (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 21 Beacon Street (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sally (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Man Against Crime (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
Terry and the Pirates (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Space Patrol (TV seriál)
1949 The Life of Riley (TV seriál)

Dokumentární

1986 Flintstones' 25th Anniversary Celebration, The (TV film)
1984 Strong Kids, Safe Kids
1983 Omnisphere

TV pořady

1967 Jerry Lewis Show, The (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace