foto

Joey Miyashima

  • nar. 18.11.1957 (62 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Small Town Crime
The Landlord
V zajetí sněhu
2015 Being Charlie
2014 Jackie & Ryan
2013 Storm Rider
2012 12 Dogs of Christmas: Great Puppy Rescue
Divoká hranice
2009 Táta v trapu (TV film)
2008 Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník
Navěky silný
2007 Americká kratochvíle
Stěhování pana McAllistera
2006 Muzikál ze střední (TV film)
Rande naslepo
2005 Kdo si hraje, nezlobí
2004 Benji 3
Paradise (TV film)
2003 Dumb Luck
Na závodní dráze (TV film)
2002 Double Teamed (TV film)
Viděl jsem maminku líbat Santa Clause
Žhářka 2 (TV film)
2001 Strážce tajemství
2000 Lovkyně (TV film)
Vrána 3: Návrat
1999 Kurýr
Oheň nenávisti (TV film)
Tvrdá lekce (TV film)
1998 Blázni v parku
Těžké časy (TV film)
Ve stínu mé sestry (TV film)
1997 Con Air
Detention: The Siege at Johnson High (TV film)
Matka se vyzná (TV film)
Načasovaná smrt (TV film)
Za každou cenu (TV film)
1996 Atentát (TV film)
Novinová četa
Terror in the Family (TV film)
1995 Behind the Waterfall
Ve stínu zla (TV film)
Whose Daughter Is She? (TV film)
1993 Vycházející slunce
1991 Chraň si svůj život
1990 Partners in Life (TV film)
Špatný vliv
1989 Mother, Mother
Runnin' Kind, The
1988 Police Story: The Watch Commander (TV film)
1986 Karate Kid 2
1985 Stand Alone

TV seriály

2005 Pohotovost (TV seriál)
Cañon City (S12E01)
2003 Everwood (TV seriál)
Říše rostlin (S01E12)
1997 Noční hříchy (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Není ryba jako ryba (S02E11)
1990 True Colors (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Doogie the Red-Nosed Reindeer (S01E13)
The Karate Kid (TV seriál)
1987 The Tracey Ullman Show (TV seriál)
1986 Pee-wee's Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky