Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael Boll je brýlatý zbohatlík a nudí se. Tento ani ne třicetiletý marketingový expert dosáhl již téměř vše, co je hodno snažení. Před jeho high-tech obydlím v Los Angeles září nejnovější typ japonského kabrioletu. Spíše ze zvyku udržuje známost s atraktivní blondýnkou Claire, která je neustále středem pozornosti jiných mužů. Michael však hledá východisko ze své manažerské frustrace v alkoholu. Seznámí se se sympatickým darebákem Alexem, který přebírá roli Mefistofela. Nabídne Michaelovi únik z jeho otupující samoty "vykoupením" v narkomanském podsvětí... (Intersonic)

(více)

Recenze (19)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, ale trochu bylo znát, že Rob Lowe má už svůj vrchol slávy za sebou, zatímco James Spader teprve před sebou. ()

dalia 

všechny recenze uživatele

Výborné drama o pozvolném a zpočátku nenápadném působení psychopatického manipulátora, který dokáže během několika dní zcela rozvrátit život nevinného člověka. Zároveň i připomínka toho, že některá naše přání by raději měla zůstat nesplněna, nebo že i zcela mírumilovného člověka lze vmanipulovat do situace, kdy je schopen ze zoufalství zabít. Je zajímavé vidět spolu hrát Jamese Spadera a Christiana Clemensona, kteří se o řadu let později tak skvěle doplňují v Boston Legal. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Kedysi veľmi dávno som považoval tento film za ťažko psychologický a mal som pocit, že sa pozerám na filmové umenie a perfektné herecké výkony. Mal som asi 14 rokov a keďže sa film veľmi mi páčil, ostalo mi v pamäti z neho ešte prekvapivo veľa. V dnešnej dobe, oproti skutočne kvalitným filmovým psychologickým štúdiám, by už asi ťažko na diváka mohol podobne fungovať. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Oblíbené téma 80. a 90.let „Yuppie na scestí“, tentokráte prostřednictvím manipulátora s vizáží člena New Kids on the Block.. I přes všechen ten sex, násilí a klubovou extravaganci neuvěřitelně těžkopádný a sterilní thriller, který Hansonovi příliš dobrou reklamu neudělal. Přitom není přísně tajné, že ten člověk umí.. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nějak to nesplnilo očekávání. Jestli jsem to dobře pochopil, jedná se spíše o psycho thriller. Mladý úspěšný muž trpí nedostatkem sebevědomí a ten mu do žil "nalije" záhadný muž odnikud, který si duševního losera postupně úplně podmaní. Film se dost táhne, postupně děj houstne, a pak to jde do finále, od kterého jsem právě čekal víc. Oba herci v hlavních rolích dobří, ale pro pomalé tempo bych se na to hned tak nedokázal znova podívat. 60% ()

Galerie (73)

Reklama

Reklama